Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Kill for Fun Community

219 pregleda · 19 odgovora · otvorena 28.11.2010. u 13:30

Kill for Fun Community, community koji je jos u razvoju i kojem je cilj da postanem najbolja gamerska zajednica.

Svakog mjeseca ova zajednica sa svojim adminima organizuje neku nagradnu igru, vec je jedna u toku, gdje se najboljem igracu mjeseca dodjeljuje verifikacijski kod za cs, sto vam daje mogucnost da kreirate sami svoj acc (username koji zelite i na njega da dobijete cs)

Naravno, ovoj zajednici su potrebni i admini, prednosti imaju oni sa poznavanjem stranih jezika, jer server nije ogranicen na balkansku regiju, posjecuje ga dosta i stranih igraca.

Serveru su jako kvalitetni, nema gutanja metaka, lagera i slicnog..

Sve informacije mozete dobiti na forumu : Kill 4 Fun posjetite nas =)

Promo Video
S obzirom da server nije samo za balkansku regiju, zašto je portal na Bosanskom jeziku? Valjda je logično da portal bude International. Ako hoćeš da ideš International, napisi pravila na engleskom, zabrani pisanje na bilo kojem drugom jeziku. Zabrani na serveru pisanje na bilo kojem jeziku osim engleskog.

Što je u ovom slučaju jednostavno nemoguće, jer ne možeš ti promijeniti balkance sad da oni pišu na engleskom jer većina njih ne zna diskutovati na engleskom ... Bolje ni ne pokušavaj ganjat' igrače iz drugih zemalja.
ako ti ista znaci tu sam :D
Jason je napisao/la:
S obzirom da server nije samo za balkansku regiju, zašto je portal na Bosanskom jeziku? Valjda je logično da portal bude International. Ako hoćeš da ideš International, napisi pravila na engleskom, zabrani pisanje na bilo kojem drugom jeziku. Zabrani na serveru pisanje na bilo kojem jeziku osim engleskog.

Što je u ovom slučaju jednostavno nemoguće, jer ne možeš ti promijeniti balkance sad da oni pišu na engleskom jer većina njih ne zna diskutovati na engleskom ... Bolje ni ne pokušavaj ganjat' igrače iz drugih zemalja.
Zasto nebi bio na balkanskom jeziku, moj maternji jezik i tako ce da bude, ne vidim da je gamers.ba na engleskom a i njega posjecuju ljudi van balkana,
niko ne ganja strane igrace oni su vec tu, ne vidim sta je lose da admini znaju npr. engleski da se mogu sporazumjeti sa ljudima a ne ko mutavci da sute i banuju se medjusobno.

=D
- Svaka čast na ovome . Još da pridodam da vam je izgled sajta veoma dobar , a tek server ... .

btw . Možda i ja nekada upadnem na sevrer , do tada cya .
Meni se svidja,fino je uradjeno..
Moram se regati (:
Kako je jak Community, ljudi došli na progaming.ba i po 10 puta svakom korisniku poslali poruku tj. reklamu svog communitya... Na nasoj gametracker stranici 500 hiljada postova tj. reklama...

Ne znam samo otkud ti sa ovim nehljebovićima
100kaast1 je napisao/la:
Zasto nebi bio na balkanskom jeziku, moj maternji jezik i tako ce da bude, ne vidim da je gamers.ba na engleskom a i njega posjecuju ljudi van balkana,
niko ne ganja strane igrace oni su vec tu, ne vidim sta je lose da admini znaju npr. engleski da se mogu sporazumjeti sa ljudima a ne ko mutavci da sute i banuju se medjusobno.

=D
Ma nisi skont'o šta ti pokušavam reći ... Gamers.ba je Balkanski portal za balkanske gamere. Nisam ja vidio ovdje nekog lika iz Amerike koji je aktivan, i koji piše postove i teme na engleskom. Gamers.ba nikad neće bit International portal nit je kad bio.

To 'Kill for Fun Community' je zasebno. Tvoja je odluka hoćeš li ti dopustiti balkancima da ismijavaju engleze, i ostale ljude koji ne pričaju bosansko-srpsko-hrvatski a igraju na serveru. Ja znam naše ljude, i znam da vole ismijavati one koji ne znaju naš jezik..

Ako neki amerikanac, ili pakistanac igra na tvom serveru, logično je da će otići na portal tvog servera da bi se sprijateljio i šta ode tamo, vidi sve na Bosanskom, sjebe se... Veze nema šta vi pišete, isto koda se pakistanac nađe u Mexicu, i neka treba mu govori "estoy aqui ... Muzaferito , ven aqui ... " Skontaće šta mu govori 100% ...
Ovako,

Intro je dobar samo što je početak uzet od hq movies.
Forum nije loš. Sretno sa communityem.
~ Intro dobar ~
~ Forum dobar ~
~ Serveri dobri ~

~ 10/10 ~

Sretno sa communityem

btw. reg sam se na forum
Evo da se i ja javim kao "vlasnik" communitya, sto se tice tog engleski portal balkanski, ja sam to htio da uradim mejdutim kad sam sjeo i skontao se onda sam vidio da je to veliki posao, jer uzmi samo jedno da moras da prevodis svaki post na engleski :S

Zato sam stavio podforum (mozda nisi vidio to) koji je za igrace koji samo znaju engleski tako sam i to pokrio nekako.

Na serveru ima dosta stranih igraca, dosta dobrih stranih igraca sto i sam pele zna i uvijerio se, dosta sam "igraca" izgubio radi njih jer kad dodju neko botovi i lik im zada par HS odmah kaze citerski server :S

Vecina ako ne svi ti dobri igraci igraju preko steam-a tako da je to pozntao igracima koji igraju tu.

Mi smo mlad community tek jedno mjesec dana smo ali imamo snage i volje da budemo jedan od vecih. Do sad u ovih nekih 40-tak dana na nas server je doslo preko 8000 igraca i to ne sa raznim nickovima nego razliciti igraci, kome treba da se uvijeri neka posjeti nasu statistiku koja je rijetka na balkanu a koja sve biljezi:

www.k4f.gameme.com

Svima zelimo GL & HF ;)

Post dobio aplauz od 100kaa

Ovaako movie dobar clan sam comunitija vec neko vrijeme . Igram sa mojim klanom i ligu tako da mogu reci da je veoma dobro organizovana ! GL <3
Liga dobro za sad ide i imam pravo da izdvojim mec "nekorektni" mec izmedju go4ward-a i morepractice teama iako je MPTM pobijedio GO4WARD je dobio jedan bod jer su ovi psovali i vrijedjali bravo momci samo nastavite tako :D :P
clopex je napisao/la:
Evo da se i ja javim kao "vlasnik" communitya, sto se tice tog engleski portal balkanski, ja sam to htio da uradim mejdutim kad sam sjeo i skontao se onda sam vidio da je to veliki posao, jer uzmi samo jedno da moras da prevodis svaki post na engleski :S

Zato sam stavio podforum (mozda nisi vidio to) koji je za igrace koji samo znaju engleski tako sam i to pokrio nekako.

Na serveru ima dosta stranih igraca, dosta dobrih stranih igraca sto i sam pele zna i uvijerio se, dosta sam "igraca" izgubio radi njih jer kad dodju neko botovi i lik im zada par HS odmah kaze citerski server :S

Vecina ako ne svi ti dobri igraci igraju preko steam-a tako da je to pozntao igracima koji igraju tu.

Mi smo mlad community tek jedno mjesec dana smo ali imamo snage i volje da budemo jedan od vecih. Do sad u ovih nekih 40-tak dana na nas server je doslo preko 8000 igraca i to ne sa raznim nickovima nego razliciti igraci, kome treba da se uvijeri neka posjeti nasu statistiku koja je rijetka na balkanu a koja sve biljezi:

www.k4f.gameme.com

Svima zelimo GL & HF
Ne radi ti link...

Ako si mislio na psychostats, to nije rijetkost na Balkanu... Ako si mislio na nesto drugo, moram te obavijestiti da od psychostatsa ne postoji tačnija ni detaljnija statistika.

btw. To za posjete... Evo ti log od mojih dnevnih posjeta

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.