Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Problem sa Zvukom.

126 pregleda · 11 odgovora · otvorena 28.11.2010. u 00:34

Nadam se da mi nećete izbrisati ovu temu.

Dakle, imam problem u CS-u sa zvukom. [CS 1.6]

Najlakše mi je ovako pojasniti problem:

Ako je neko imao wireless slušalice, i da su na baterije naravno, znači, kada nestane baterije, ili je baterija pri kraju, bude jako loš zvuk, ili skoro pa ga i nema. Mnogo šušti i mnogo je nejasan šta se dešava. Uglavnom, nevalja.
U mene je, kada neko puca, isto kao da krava žvače nešto, a puna joj usta xD

Brisao sam cfg. reinstalirao CS, sistem vraćao na dane kada je još radilo, i skidao sam najnovije drajvere za zvučnu.. i neznam dalje šta da radim..

Problem mi se javlja i preko steama, i preko non_steama, i p48. dakle CS. A ostalo, WMP, i tako, normalno radi, samo znači imam problem u CS-u...

Ako neko ima riješenje kakvo, eto bio bi jako zahvalan :)

I manite se postova poput, ti si bot, kupi novi komp, i slično.. ako ste tako pametni, riješite slučaj!

Hvala :)
Promjeni Zvučnu , il su ti riknule slušalice .

Imas u csu > idi na > sound imaš tamo echo to tam iskljuci sve i moguce je da je to toga.
Zamjeni sluse , vidim da si sve pokusao .. samo ti je to ostalo !!!! :P
Slušalice mogu da rade svugdje, sem CS-a ?? nevjerujem baš??

A laptop mi nema 2 mjeseca.. da kupujem novu ?? nevjerujem. a nevjerujem da je radi toga, ako radi u svemu, sem CS-a, nebi rekao da je to.
Brate do cs to nije :S

Promjeni slusalice obavezno i bice ti sve ok i one tamo rupice za slusalice malo opusi usisaj ocisti stavi nove slusalice i cuces ih njihovoj bazi dok swichaju
d3v1l je napisao/la:
Slušalice mogu da rade svugdje, sem CS-a ?? nevjerujem baš??

A laptop mi nema 2 mjeseca.. da kupujem novu ?? nevjerujem. a nevjerujem da je radi toga, ako radi u svemu, sem CS-a, nebi rekao da je to.
Probaj podesiti ovakve opcije u Counter-Strike > Options > Audio :

Pored toga kucaj sljedeće komande u .cfg ili prije igranja u konzolu:
suitvolume "0"
volume "0.5"
bgmvolume "1.0000"
MP3FadeTime "2.0"
MP3Volume "0"
s_a3d "0.0"
s_eax "0.0"
hisound "1"
Mozda ti je upaljen siege echo, kucaj:

room_off 1
FritzzYYYY je napisao/la:
Probaj podesiti ovakve opcije u Counter-Strike > Options > Audio :

Pored toga kucaj sljedeće komande u .cfg ili prije igranja u konzolu:
suitvolume "0"
volume "0.5"
bgmvolume "1.0000"
MP3FadeTime "2.0"
MP3Volume "0"
s_a3d "0.0"
s_eax "0.0"
hisound "1"
Sad još veći problem, zvuk isti ostao.

A ne mogu da se krećem :S

Samo naprijed nazad levo i desno mogu, istovremeno gore i desno ne može :S i ostale kmbinacije :S
d3v1l je napisao/la:
Sad još veći problem, zvuk isti ostao.

A ne mogu da se krećem :S

Samo naprijed nazad levo i desno mogu, istovremeno gore i desno ne može :S i ostale kmbinacije :S
Ja onda stvarno ne razumijem u cemu je problem, ove gore komande dovode default zvuk, znaci onaj zvuk koji je sasvim normalan; a to za kretanje; to se svaki put desi ovisno o mapi ili serveru gdje se povezes. Zvuk nema nikakve veze sa kretanjem ... kada bi mogao da snimis kako ti zvuk zvuci dobro bi bilo, ovako radimo 'na suho' ..
vidjecu za to krenje xD dok nisam ukucao to radilo je :)

Samo mi reci kako cu da snimim zvuk, osim da snimam demo ?? ili samo stim mogu ??

EDIT: kada ustam rešiti ćemo to.. jedva gledam..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.