Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Koje sve gaming novine ste citali?

109 pregleda · 8 odgovora · otvorena 23.11.2010. u 23:09

Nisam primetio da je bila ovakva tema ovde...

Tema je kratka i jasna: Koje sve gaming novine ste citali, gledali, culi za njih??

Nije bitno da li su online ili su "live"
mislim da je codex otvorio ovakvu temu :)
citao sam screenfun,gameplay,info(ako se one mogu nazvati gaming novinama ) :P
pa procitam Dnevni Avaz kad u njemu izadje "svijet tehnologije"

tu ima i gaminga
"Info Magazin"... Dobijes DVD sa milion programa, koje sam ja vazda instalirao.. Interesantnih stvari bude.. Mada me njihove recenzije na igrice nikada nisu previse zanimale (( samo CS picio, picim, picicu ))..

"Bug".. Jednom citao, mada imam nekih 50ak CD/DVD-ova od njih.. Sa ne toliko korisnim programcicima od "Info Magazina".

Ali odavno nisam to citao.. Nekako mi beskorisno.. Osim koga bas bas interesuje to

Bude pravio zanimljivih tema, ali preskup da bih ga uzeo citati samo tako.. (( CKM ftw! )).

Online vijesti citam samo na sk-gaming.com, i ponekad na hltv.org (( gamers.ba rijetko procitam vijesti, jer prije nego sto ovdje dodju izadju na ova 2 site-a, obzirom da znam engleski, ne treba mi prevodioc )).

Et'.
Mene sve u vezi gaminga sto zanima ja odem na www.gamers.ba i pitam :D
bug, pcplay, enter, playzone, gameplay.. Puno hrv novina, a malo gejmera, cak su i meni ponudili intervju za pcplay jer ne znaju za cure gejmerice, a svi glume programere i obavezno moraju znati za svaki model grafickih :s
ScreenFun i gameplay,mada sad samo uzimam SF onako kad se sjetim prelistam malo.
SF i Info.ba <3
Citao sam gameplay i playzone ( u slucaju ako ko kupi ), a sto se tice da sam ja kupovo i citao, nisam.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.