Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Note za klavir

181 pregled · 15 odgovora · otvorena 22.11.2010. u 22:18

Pozdrav svoj raji, i novoj i staroj.
Nisam odavno bio na forumu, al` mislim da se ovo ne protivi mogucim novim pravilima.
Interesuje me, zna li neko, stranicu na kojoj mogu naci note za klavir.
Google je koristen, vecinom su to stranice sa notama koje se ne mogu skinut, ili se treba registrovat i " dati " donacija...
Hvala, onim sto pomognu :*
♥
Dodaj me na msn, [email uklonjen], pomoć ću ti malo da počneš, ak osh

Post dobio aplauz od KillaOR

Tesko. Jedno mozes na youtube naci tutorial za neku pjesmu, akorde za neku stvar, eventualno mozes skinuti midi fajl i otvoriti s onim midi-neki-nesto iii vidis
Seksanna je napisao/la:
The right man

Momak svira boli glava
kupi od nekog starog profesora muzickog kajdanku i uci note 
Brate imas ovo skolski predmet muzicko izlistas knjigu imaju ti tamo note na njima uci a evo ti par nekih sto sam ja imao :P

Znam da nije puno brate al potrudi se i na netu nadji ostalo
Evo ove note
a evo ti i stranica Klikni ovdje
Seksanna svira malo rec ...
Dodaj ga ako ima vremena ... svir ko bog 
Seksanna je napisao/la:
Sta se sad furas da znas note

Post dobio šamar od KillaOR

dea je napisao/la:
Sta se sad furas da znas note
Pa ti me naučila

<3

A jes' i teško jebote, za 2-3 dana bi se to moglo perfektovat', al' eto moraš odnekle i počet

Znači C ide na prvu onu ispod dole one 2 ispod normalnih crta haha

Seksanna je napisao/la:
Pa ti me naučila

<3

A jes' i teško jebote, za 2-3 dana bi se to moglo perfektovat', al' eto moraš odnekle i počet

Znači C ide na prvu onu ispod dole one 2 ispod normalnih crta haha
hahahah Iduca lekcija - od C2 do C4, kao i od velikog C do malog.. Isto vrijedi i za F-kljuc

I onda cemo povisilice i snizilice, kao i kvintni krug, a isto vrijedi i za gradnju ljestvice, dur te mol (prirodni, harmonijski, melodijski), trozvuk (dur, mol, poviseni, snizeni), sekstine, kvartsekstine, septakorde (njih ima 7 vrsta) te intervale (od ciste prime do ciste oktave te dalje)

Hahahaha zvucim kao neki umobolni

(L)

dea je napisao/la:
hahahah Iduca lekcija - od C2 do C4, kao i od velikog C do malog.. Isto vrijedi i za F-kljuc

I onda cemo povisilice i snizilice, kao i kvintni krug, a isto vrijedi i za gradnju ljestvice, dur te mol (prirodni, harmonijski, melodijski), trozvuk (dur, mol, poviseni, snizeni), sekstine, kvartsekstine, septakorde (njih ima 7 vrsta) te intervale (od ciste prime do ciste oktave te dalje)

Hahahaha zvucim kao neki umobolni

(L)
Učit ćemo džigeraške terce + trilere. Pokušat ćemo da fasujemo Parkinsonovu, tako da to bude moguće raditi.

ajde ne zasmijujte me? koji ste vi raz. glaz. osnovne? Kad svirali 4 strane sonatinu javite se hahah
Seksanna je napisao/la:
Učit ćemo džigeraške terce + trilere. Pokušat ćemo da fasujemo Parkinsonovu, tako da to bude moguće raditi.
Par puta cemo glavom o zid, valjda ce se nesto pomaknuti u glavi
Al' kad krenu terce, kad ja krenem Sinana ufff

dea je napisao/la:
Par puta cemo glavom o zid, valjda ce se nesto pomaknuti u glavi
Al' kad krenu terce, kad ja krenem Sinana ufff
Trileri misliš

- Aj sviraj ručno tercu u trilerima ja ti dukat dajem. Osim ako neaš MIDI kabal.

Seksanna je napisao/la:
Trileri misliš

- Aj sviraj ručno tercu u trilerima ja ti dukat dajem. Osim ako neaš MIDI kabal.
sjebah se xD
ovajj. snimim ti! moze! joj kad opalim mendelhsonna ko cajku hahahaa

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.