Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

emesen [pomazi]

163 pregleda · 12 odgovora · otvorena 22.11.2010. u 20:21

Probaj ovdje naci rijesenje.
Pa kucaj na google taj code i pogledaj u čemu je problem.
takodjer da pitam, da ne otvaram novu temu i to, zasto mi kada nekome prilikom razgovora sa njim dadnem neki link, taj link nije ono "linkan" tj. plav nego je obicno crni text, pa mora radit copy/paste linka, nadam se da ste skontali :*
nighty1zhe je napisao/la:
takodjer da pitam, da ne otvaram novu temu i to, zasto mi kada nekome prilikom razgovora sa njim dadnem neki link, taj link nije ono "linkan" tj. plav nego je obicno crni text, pa mora radit copy/paste linka, nadam se da ste skontali :*
Isti problem imam :S
Search?
Hiperlinkovi su isključeni zbog opasnosti od crva kod novijih verzija messengera.

@On topic:

Kucaj error code u google i nači češ rješenje problema.
Nadji u program files folder msn, messenger, live messenger ili kako vec pise.
Izaberi ikonicu od msna (setup)
desni klick> properties>compatibitly > run this program in > windows 2000 izaberi i klikni ok, ponovo pokreni msn, sacekaj da se refreshuje ( instalira opet msn) i udji i radit ce ti lagano.
idi Start - Control Panel - Windows Firewall - pa gore ima tab Exceptions i ako ti je selektovan Windows Live messenger samo ga iskljuci

zasluzio sam aplauz
062 140 212 zovite,,prozivajte,,saljite poruke ma sta god vam zelja..bitno je samo da dosadjujete.. MOLIM VAS
http://messenger-support.spaces.live.com/Blog/cns!1pUFzGgzjAV-OT0jri_AqaGw!1070.entry?sa=700149272

P.S. Novi msn je tek BETA, pa je mozda greska jos uvijek neispravljeni bug .. :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.