Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Torbii :S

58 pregleda · 4 odgovora · otvorena 21.11.2010. u 23:40

Luža tvrdi da je prohodala zahvaljujući Torabiju..

(novi naslov u dnevnom avazu)

Koja glupost, ev citam taj clanak i nemogu da vjerujem kak su samo retardiranii, pfff

Citat: "Već godinama živi u SAD, a u našu zemlju je, kaže, doputovala samo radi Torabija, jer već neko vrijeme nije mogla hodati bez pomagala. " Kontas??

Uglavnom mogla je hodat...vamo ispade da nije mogla nikako hodat i od jednom sve normala pihhh

btw. et imate linkk i napisite sta mislite o ovome, JA I DALJE TVRDIM DA JE LAZ ! ! ! ha ya
Prodajem Torabijevu vodu, 1L - 2KM. Ako pozovete odmah, dobićete 2L za cijenu 1L. Ali to nije sve, za prvih 5 kupaca imamo i posebnu ponudu, 2L vode + ćaša sa Torabijevom slikom za samo 2KM. Telefon u ruke, ne dopustite da vam izmakne ova jedinstvena prilika.
Ala i ti svasta vjerujes, pa burazz nije cajj da ovo djaba radii,,, kao sto i sam znas markica po markica 101 markica :D en radoncic je skupljao markicu po markicu i sad ima milione, a skontaj koliko su ovi skupili za ova 2 mjeseca (ako toliko ima) znaci voda+parking+ulaz,, vjerovatno jos nesto ima ha ya...
Nismo ni svjesni koliko je mozak mocna stvar. Ono sto prijcaju ozdravio/la to je sve zahvaljujuci nasoj psihi, a ne Torabiju. Jer niko me ne moze ubijediti da moze izlijeciti nekog. On moze djelovati na psihu covjeka i da covjek umusli da mu je bolje ili da ga "njegov mozak" izlijeci (misli se na mozak covjeka).

Inace mozak je jos uvijek najveca nepoznanica nauci, za razliku od ostalih organa, jer je najkompleksniji.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.