Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Balkan Sponsoring

259 pregleda · 15 odgovora · otvorena 21.11.2010. u 15:48

Balkan Sponsoring je prvi sajt ovakve vrste na Balkanu. Naš cilj je da budemo veza između vas i potencijalnih sponzora! Na forumu možete da zatražite web hosting, game hosting, voice servere i još mnogo toga. Takođe ako ste vlasnik neke hosting stranice, a želite nekome da pomognete u razvoju i da budete sponzor, ovo je pravi forum za vas jer imaćete mogućnost da izaberete pravog člana kome je stvarno potrebna pomoć. Na forumu je takođe moguće sklapanje novih partnerstava, razmjena banera, saradnji, pronalazak poslodavaca, nuđenje svojih usluga. Takođe tu je i baza znanja koja će se vremenom popunjavati i koja će vjerovatno mnogima pomoći oko mnogih stvari, tipa online zarade, kako privući još više korisnika na forum i još mnogo toga. Ovo su samo neke pojedinosti koje će vam ovaj forum ponuditi. Zato posjetite nas i obavezno se registrujte. Mi ćemo se truditi da dovedemo što je moguće veći broj sponzora koji će vam omogućiti vaše želje, i sve to potpuno besplatno.

http://sponsoring-bb.org

S poštovanjem,
BalkanSponsoring Crew.

[btw.ocjenite izgled foruma,i recite sta valja a sta ne...zelim iskreno sve]
Vec sam registrovan. Foum pravo dobar sretno. nadam se da ce uspjeti

~ Za bilo kakvu pomoc, javite mi se (makar da probam pomoci)
Forum ko forum trebao si napraviti site.

Podforuma za hosting previse ti si vise napravio da se posta i druzi ne kao hosting .

Forum statistika - nepotrebna
Legenda - Nepotrebna - ukloni svu sa foruma nije ti potrebna i izbrisi banned,vip,moderatore dosta ti global mod.

Statistiku izbaci.
dYi je napisao/la:
Forum ko forum trebao si napraviti site.

Podforuma za hosting previse ti si vise napravio da se posta i druzi ne kao hosting .

Forum statistika - nepotrebna
Legenda - Nepotrebna - ukloni svu sa foruma nije ti potrebna i izbrisi banned,vip,moderatore dosta ti global mod.

Statistiku izbaci.
necu da izbacim jednostavno..jer donji dio izgleda prazno..
Fina ideja, podrzavam ovo
Opet želim da se zahvalim Amaru na domeni.

Sada ću se opet registrovat!
WEEK je napisao/la:
Meni je ovo extra , puno srece ! :D
hvala ti puno :D
je napisao/la:
hvala ti puno
Super ideja, podržavam ovo
je napisao/la:
hvala ti puno
vidim da sponzorises mnogo toga imamo mi communty pa ako si zainteresovan javi mi se na msn ( dobit ces ga na PM ) il mi daj svejedno. Mozemo ti mi dati mnogo toga 8-)
Nije losa Ideja
qround je napisao/la:
vidim da sponzorises mnogo toga imamo mi communty pa ako si zainteresovan javi mi se na msn ( dobit ces ga na PM ) il mi daj svejedno. Mozemo ti mi dati mnogo toga 9-)
jarane sad mi je u interesu da skupimo clanova na forumu,da bude malo konkurencije medju clanovima.

Naravno najaktivniji ce dobiti nagradu,to je zasigurno.
Nudi se webhosting za oziljne projekte

http://sponsoring-bb.org/forum/showthread.php?tid=15&pid=33#pid33
Samo mozete dobit postovanje zbog ovog, jer nema puno takvih ljudi.

Sretno
TUKY je napisao/la:
Samo mozete dobit postovanje zbog ovog, jer nema puno takvih ljudi.

Sretno ;)
hvala,svaka vasa pohvala nam puno znaci :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.