Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CoD LAG OPS

77 pregleda · 5 odgovora · otvorena 21.11.2010. u 09:05

E ovako narode, posto sam kupio igru i bacio bezveze 60 eura, da vam dam utisak poslije 75 sati igranja.

pocet cemo sa pozitivnim:

1. Dedicated serveri (vecini je poznato, ali ima razlike u ranked i unranked)

2. 18 igraca (ma da bi trebao izaci patch da birash 18 ili 12)

3. Console (poznata console, gdje mozes rejtove, demos i ostale stvari podesiti)

4. Customization - znaci mozete lice da kamuflirate, pushke itd...

5. Lens i reticle - mozete da promjenite boju nishana kao i vrstu nishana, npr. izaberete da vam je nishan smajli ili mrtvacka glava, a ostalo je zuto ili crveno itd...

6. Vecinom velike mape (osim nuketown)

7. Zombi mod

8. Theater - zadnje igrane partije mozete gledat i dalje djeliti sa community

9. Wager matches - igrate u pare poznate wager meceve, "buy in" sa 500, prvi drugi i treci dobijaju pare...ima par razlicitih modova ... ali samo na treyrach serverima :(

10. Crossbow-Tomahawk i Ballictic knife - meni licno jedina stvar koja je extra i kad te neko flas-a mjenja se boja na monitoru

E sad NEGATIVNE stvari:

1. Igra je sranje, bar Multiplayer modus

2. Lagovi - znaci igras, vidis tipa pocnesh pucat lag, odjednom vidis na Killcam kako si smotan i smjeshan (kod mene nema lag, al 1000 drugih tako potvrdjuju)

3. Freeze - znachi jednostavvno ako nemash problema sa lagom, onda ti ledi igra

4. Killcam - nevvjerovatno da svima zadnji kill, tj. kad svi gledamo zadnji kill, vidis ga u prekidima

5. FPS - fps konstantno pada i dize se, nestabilno

6. Console - iako je stavljena u pozitivnom aspektu, nemozes se joinat na serrver preko IP

7. RANKED Server - npr. mi imamo server, imamo rcon game consolu za igru (orig. preko steam za black ops) mozes samo mjenjat mape, kickat i banat i pisati poruke) NEMOZES MJENJAT TEAM, NEMOZES IGRATI SA JARANIMA KAO TEAM, uzas TOTALNI FAIL

8. Error - igrash mapu, ubijesh preko 30 fragova, odjedno sve crno ili plavo, nemozes nista, moras na task manager da kilujes igru, jednostavno izgubish sve poene i cekaj opet da se konektujes na server ( poznati bug kojeg josh nisu sredili)

9. Sound - negovoreci da nemas sounda u igri (vechina je to sredila), brate kad bacish bombu ili kad pucas iz snajpera, kao da je iz plasticne igracke pucash TOTALNI FAIL

10. Grafika - grafika je okej, al da je 3 godine prije igra izasla - WTF - grafika je zalosna (osim jungle map)... igram na 1600*1200 odem na MW2 na terminal i bailout i oci mi zabljesnu koja razlika .. MW2 mnogo bolja grafika .. engine od black ops, haman isti ko COD 5

11. Spawn - spawn je uzas, igrash free 4 all, tip stane izmedju dva spawna i samo tamo vamo - uzas

i na kraju, zadnja tacka, kao sto su izjavili da ce biti najrealnija igra dosad evo jedan primjer:

Pucam sa Galil (Defender) na tipa, 4 METKA, on pada i ubija me sa jednim metkom ... nista nema sa realnosti, treba da lezi i da jauche i da mashe sa bjelom zastavom

Igra za mene je Totalni fail, MW2 licno za mene je mnogo bolji i tecnije se igra, ipak to je moje misljenje ;)

selam HAM7A
Jeste igra je fakat loša, ja znam da sam na MW:2 sa ovom svojom konfom tukao haman pa sve na high i nije mi padao fps nit je štekalo išta, a na ovoj igram na mid grafici a šteka kad izađe 3 lika na tebe.
Mislim za 10km koliko sam ja platio pirat, isplati se kupiti ako imate jak računar, ali original NO WAY.
Igrao sam malo u netu nije mi se puno svidila, cekam da alterops proradi i da je skinem da igram preko neta jer ne zelim davat 60Eura dzaba ak' ima dzaba 
e moj hamza
Nisi ti trebao uzimati orginal odma i izvalit 120 km .Bolje ti je uzet za 6 maraka i probat igricu .Vjerovatno ce doci patch koji ce popraviti lagove
vrabaCC je napisao/la:
Nisi ti trebao uzimati orginal odma i izvalit 120 km .Bolje ti je uzet za 6 maraka i probat igricu .Vjerovatno ce doci patch koji ce popraviti lagove
pa et docekali smo patch jucer, cak nekima je postalo jos gore ...

par stvari su fixali, bash one stvari koje nisu potrebne, kao npr. kad imas preko 100 frendova na steam-u i kad stisnes u igri da ih pogledas kad ti neko pishe, stane sve ;)

ili kad trazis servere i refreshash, kod nekih je bilo da cekaju dok im sve servera nalista da bi se mogli joinat ...

Problem je taj, kad kupim igru, i kad napishu koji sistem konfig moras da imas (znaci onaj minimum koji na svakoj igri pise da bi mogao igrat) i kad startam sa duplim klikom na nju, znaci NEBI trebalo da postoje lagovi, freeze, i nestabilni fps ili da igra jednostavno stane, a nije do tebe ... kontash ;)

FAIL OPS

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.