Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

fb ludilo

300 pregleda · 19 odgovora · otvorena 20.11.2010. u 16:18

Pozz svima evo da vas pitam dali su i vama prijatelji poceli menjat slike sa profila?
kod mene vec 90% promenilo sliku u nekog crtanog junaka.
ili bilo kakve animirane likove.
Ja sam stavio sub-zero.
pa reko da vas obavestm znam da ima dosta fanova crtani a i da vidim kakve su vase reakcije ako ste primetili.

edit umalo da zaboravim napisite sta ste vi stavili i stavite ako hocete malu sliku.
Ma jesam po meni ziva glupost stvarno nemaju pametnija posla nego mjenjat slike profila u nekog crtanog junaka....
mozda sam cudan ali ziva GlUpOsT....:)

The End
Fazon je u tome da se svi nekako "vratimo u djetinjstvo", pa barem da promjenimo sliku profila. :D
Gledam bash, pola m0jih prijatelja stavilo nekog crtanog lika ?!

;glupost !
http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=175521892463725

eto ti odgovora :D
Kada uđete na Facebook nemojte se iznenaditi ukoliko ugledate Toma i Jerryja, Duška Dugouška, Homera i Barta Simpsona, Pepeljugu, Pink Pantera, Nindža kornjače, Mickeya i Minnie Mouse, Teletabise, Strippyja, Štrumfove, Leteći medvjediće... Korisnici popularne društvene mreže otplovili su u svijet mašte i sada glavni likovi crtića oživljavaju uspomene na razdragano djetinjstvo.
Vjerovatno se pitate zbog čega su svi vaši prijatelji svoju fotografiju profila zamijenili slikom lika iz nekog crtanog filma.

Pa, jednostavno su odlučili priključiti se akciji pokrenutoj na toj društvenoj mreži i od 16. do 22. novembra fotografiju profila zamijeniti slikom najdražeg lika iz animiranih filmova. Cilj je da na sedam dana nestanu fotografije ljudi i da svi otplove u svijet mašte i djetinjstva.

Akciji se za samo nekoliko dana priključio veliki broj korisnika iz cijelog svijeta. Naravno, djetinjstvo je najbezbrižniji period života kojeg se gotovo svi rado sjećaju, tako da i ne čudi što su Facebook "zaposjela" bića iz bajki i crtanih filmova.

Naravno, i veliki broj Bosanaca i Hercegovaca, ali i korisnika iz susjednih zemalja se priključio akciji.

Neprestano se akciji priključuju i drugi likovi poput Baltazara, Spužva Boba, Tomice, Pokemona, Paja Patka, Gusztava, Aladina, Johnnyja Brava, Popeyea...

Ukoliko i vi imate Facebook profil, otplovite u svijet mašte...

btw. Seto Kaiba ftw
Ko nije u toku može nešta više o ovome pročitati OVDJE.
Pa i nije toliko glupa ideja, mislim da je zanimljiva. Dosta sam se likova sjetio uz nečije profil slike, stvarno lijepe uspomene.
Ljudi ovako! ! !

Prije sam imao Windows XP i kada instaliram CS 1.6 sve je normala i perfektno radi!

Sada sam instalirao Windows XP Sp3 i kada instaliram CS sve se normalno instalira i kada upalim na iconu pojavi se crno i ugasi se !

Znaci poludio sam vise!Sve sam pokusavao, i druge CD-ove i sve! ALI FUCKING CS NECEEE!

Znam da mi mozete pomoci i nadam se da hocete!

Unaprijed Hvala! POMAGAJTEEEEEEEEEEEEEE! PLS. :*
Shit shit shit! njih je zahvatilo kravlje ljudilo, kak'a masta kako sta,,,,vidim kod ovih djevojki sve princeze i pepeljuge puu...ciganlija...
miire je napisao/la:
Gledam bash, pola m0jih prijatelja stavilo nekog crtanog lika ?!

;glupost !
hahah isti slucaj

btw ako budem i ja stavljao ikako stavit cu Lucky Luka haahh 9-)
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs599.ash2/155138_1666984591043_1130137872_1819465_4058075_n.jpg <3
Zilla je napisao/la:
Tata

ZILLA VOLIM TE
GOKUUUUUUU OWNAGE
Kyle from South Park
Da se malo vratimo u djetinjstvo . ja stavio pink pantera :)
Faris_87 je napisao/la:
Ljudi ovako! ! !

Prije sam imao Windows XP i kada instaliram CS 1.6 sve je normala i perfektno radi!

Sada sam instalirao Windows XP Sp3 i kada instaliram CS sve se normalno instalira i kada upalim na iconu pojavi se crno i ugasi se !

Znaci poludio sam vise!Sve sam pokusavao, i druge CD-ove i sve! ALI FUCKING CS NECEEE!

vidi ovoga BOLA napravi temu sta si ovdje stavio tooooo !
Meni je ovo glupost.Najbolje staviti svoju sliku i zdravo.
Hvala ćao.
Faris_87 je napisao/la:
Ljudi ovako! ! !

[B]Koji si ti b0t OMFG!

Jebote cs' i opsjednutost nemožeš 2h bez njeg [/B]
ellyx je napisao/la:
[B]Koji si ti b0t OMFG!

Jebote cs' i opsjednutost nemožeš 2h bez njeg [/B] :-X
Mislis nemogu 6 mjeseci bez njeg'! Problem nemogu nikako da rijesim! :@

Eto kad se pravite pametni recite! :P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.