Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

PROBLEM SA PC

65 pregleda · 7 odgovora · otvorena 19.11.2010. u 02:31

Ljudi imam neki problem sa racunarom u zadnje vrijeme , kad udjem u Cs , wow , warcraft 3 ili bilo koju drugu igru , pa cak i u neki igru na fb i igram 5 minuta pocnu mi neke linije tanke titrat po monitoru i racunar se restartuje , nekad ugasi pa ga ne mogu upalit 3 sata :S.
Neko mi kaze da je otisla napojna , neko kaze da je do graficke.
Je l' neko im'o slicnih problema ?
Evo ovo je moja teorija nisam siguran da je tacno al moglo bi bit do toga.Znaci mozda ti je temperatura kompjutera prevelika i onda ti se komp logicno ugasi il restartuje.Znaci vidi da li ti je sve uredu sa coolerom.Otvori poklopac od centralne i vidi da li ti radi cooler jer meni se tako sjebala graficka cooler je prestao hladiti i pregorila :(
Pa i ja sam mislio da je do kulera pa sam prije 2 dana kupio novi i opet isti vrag :S
frik je napisao/la:
Pa i ja sam mislio da je do kulera pa sam prije 2 dana kupio novi i opet isti vrag :S
neznam stvarno onda ako nije do kulera pojma nemam sta mu je :o
NAM1KONY je napisao/la:
Nabi ga nogom ;)
hahahah pa ne bi bilo lose i to da proba imao sam slucajeva da posle tog cuvenog"nabijanja" racunar proradi :D
JUICE93 je napisao/la:
hahahah pa ne bi bilo lose i to da proba imao sam slucajeva da posle tog cuvenog"nabijanja" racunar proradi
tako je kod mene =D

zastopal , tapija...
NAM1KONY je napisao/la:
tako je kod mene =D

zastopal , tapija...
ma i ja ssam dok mi je stari komp bio udaro ga redovno al sad kako sam uzeo novi smirio sam se a nekad mi dodje da i ovaj izudaram al se suzdrzavam :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.