Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 25 bodova

[setup] !hej eronet - besplatne minute i smsovi

278 pregleda · 9 odgovora · otvorena 18.11.2010. u 22:58

Dakle, hocu da aktiviram ove besplatne minute i smsove prema najbroju, ali ne znam kako. zovem sluzbu za korisnike - sekretarica, gledam po internetu opet nista, iznervirao sam se ko debil.

treba mi fino po koracima KAKO AKTIVIRATI OVU USLUGU ako planirate uzeti ove bodove.

i nemojte mi nekih tamo linkova pa da ja trazim, VI NAPISITE!

hvala!
Nazoveš 063 456
Pa sekretarica,upišeš broj 3 pa kad rekne tarifu hej zovimo stisneš taj broj,pa ponovo 1 za potvrditi tu tarifu
Onda odeš na broj 5 pa aktivne opcije i odeš na hej ekipa,i tamo stisneš 2 ili 1 mislim,te upišeš broj ovako 0038763......itd.
onda ideš na glavnom izborniku ovim brojevima,znači stiskaš 5/2/3/4/1/
I to je to.
mrxilix je napisao/la:
Nazoveš 063 456
Pa sekretarica,upišeš broj 3 pa kad rekne tarifu hej zovimo stisneš taj broj,pa ponovo 1 za potvrditi tu tarifu
Onda odeš na broj 5 pa aktivne opcije i odeš na hej ekipa,i tamo stisneš 2 ili 1 mislim,te upišeš broj ovako 0038763......itd.
onda ideš na glavnom izborniku ovim brojevima,znači stiskaš 5/2/3/4/1/
I to je to.
i to je 10 maraka?

e j**o te ovakav operater. sutra cu uzet 10 maraka, pa cemo vidjet.
megamix je napisao/la:
i to je 10 maraka?

e j**o te ovakav operater. sutra cu uzet 10 maraka, pa cemo vidjet.
Oduzme ti 10 KM,ako si aktivirao tarifu i prije toga nisi nadoplaćivao bon,mislim da je tako jer se reaktivira tj dobije besplatna tarifa svakog mjeseca ili bonom...
I kad aktiviraš TOČNO ovu hej zovima tarifu skinit će ti 6 KM
i uspostava poziva za hej broj ti je 0.6 KM i nakon toga besplatno pričaš s hej ti brojem.
Rješenje
Nemoj to da radiš ja sam tu uslugu deaktivirao odmah, jer čim istrošiš te minute, tarife se znatno povećaju, vjeruj mi, nema svrhe. Prije spidiš bon s tom uslugom, nego bez. Vjeruj mi.
M:tel najbolji jarane 

Bio dobar i eronet... kod mene aktivirana opcija da posaljem jednu poruku, a druga besplatno, a cijena poruke 0,06 km. Sad poskupljali na 0,11   pa sam ga prestao koristiti -.-"

~ U mtelu ti je 4 km 100 minuta razgovora 
Seksanna je napisao/la:
Nemoj to da radiš ja sam tu uslugu deaktivirao odmah, jer čim istrošiš te minute, tarife se znatno povećaju, vjeruj mi, nema svrhe. Prije spidiš bon s tom uslugom, nego bez. Vjeruj mi.
Trebam pomoć.

hej e-BONOVI
!hej e-bon služi za aktiviranje !hej broja kao i za nadoplatu !hej računa.

Znači, trebam kupiti ovaj e-bon da bi aktivirao broj ili? pošto imam tek kupljenu sim karticu i napravio sam odlazni poziv i kaže mi da je aktivirano, a na ovom pakovanju kaže da "ako se ne aktivira kartica do 31.03.2011. postaje nevažeća, a opet na stranici piše ovaj iznad pasos za ebon.. zato me interesuje.. pošto imam još 1 broj koji ne želim sad koristiti već tek poslije pa da li i za njega trebam kupovat jedan "ebon" radi aktiviranja... nije mi jasno.. :s
megamix je napisao/la:
Trebam pomoć.

hej e-BONOVI
!hej e-bon služi za aktiviranje !hej broja kao i za nadoplatu !hej računa.

Znači, trebam kupiti ovaj e-bon da bi aktivirao broj ili? pošto imam tek kupljenu sim karticu i napravio sam odlazni poziv i kaže mi da je aktivirano, a na ovom pakovanju kaže da "ako se ne aktivira kartica do 31.03.2011. postaje nevažeća, a opet na stranici piše ovaj iznad pasos za ebon.. zato me interesuje.. pošto imam još 1 broj koji ne želim sad koristiti već tek poslije pa da li i za njega trebam kupovat jedan "ebon" radi aktiviranja... nije mi jasno.. :s
Točno!Kupi bon od 2,5,10...KM i aktivirat će ti se...
To se po skolama dijelilo za 2.5KM uz "Male novine" doslo
Nikome u razz nije moglo i ovaj jedan nazvao neki br.. i sve mu fino proradilo :$ ^^ bice edit kada broj dobijem ili cu poslati na PM

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.