Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Eng Pismena

66 pregleda · 3 odgovora · otvorena 18.11.2010. u 08:06

Dobro jutro gejmerasi

Danas imam pismenu iz engleskog :| na temu , I have big problem what should I do , znam da je tema pre lagana al posto ste vi bolji poznavaoci engleskog ako moze neko da sastavi pismenu pa da napise ovdje treba mi to hitno(do 12h max.)

ty
Spameri zaobidjite
Brate, imas google translate, knjigu, rječnik..
Radi sam jer i ako dobijes 2/3, to je tvoje znanje, koje trebas samo unaprijediti, al' ako ti bude neko pisao propast' ces.
Prijateljski savjet
TRANEONE je napisao/la:
Brate, imas google translate, knjigu, rječnik..
Radi sam jer i ako dobijes 2/3, to je tvoje znanje, koje trebas samo unaprijediti, al' ako ti bude neko pisao propast' ces.
Prijateljski savjet
Upravu si. Umjesto da se igraš kantera i igrica, uzmi i uči. Trebat će ti znanje.

Ako već nemaš pojma engleski, uzmi papir i na našem napiši sastav, a nakon toga prevedi ga na engleski (što kaže trane, imaš g.translate, rječnik itd.).

J**o te, tol'ko vrijeme provodite na računaru uzalud.
megamix je napisao/la:
Upravu si. Umjesto da se igraš kantera i igrica, uzmi i uči. Trebat će ti znanje.

Ako već nemaš pojma engleski, uzmi papir i na našem napiši sastav, a nakon toga prevedi ga na engleski (što kaže trane, imaš g.translate, rječnik itd.).

J**o te, tol'ko vrijeme provodite na računaru uzalud. :-X
a nije problem znanje vec neznam na koju osnovu da napisem sastav :P Imam temu al je tema fuj :P
kontao sam pisati kao svidja mi se djevojka nezz kako prici al to su vec stalne teme
kontao nesta oko racunara pisati tkdje stalna tema

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.