Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

<Alert Pay>

156 pregleda · 5 odgovora · otvorena 15.11.2010. u 20:27

Pozdrav

Zainteresovan sam za neobux , tacnije alertpay ,
radi se o tome da ja nemam kreditnu karticu niti otvoreni bankovni racun , zanima me sada da li je moguce da ja otvoroim racun na alertpay bez kartice ili bankovnog racuna , , tako isto i za neobux , da li mogu prebaciti dobijenje pare na taj account alertpay koji je bez kartice i bankovnog racuna.

Ovo radim cisto zato sto provedem sat -dva na pc-u pa eto nek iskoristim vrijeme na nesto.
Kreiraj acc na AlertPay-u i naravno zaradjene pare sa NeoBux-a mozes prebaciti na AlertPay i to u roku od 2minute MAX !
Netreba ti nikakva kartica,ali ti preporucujem da uzmes paypal bolji je i mozes ga svukud koristit.
A sto se tice neobux nije nesto ima i bolji stranica mada je ta naj bolja toga tipa ppc.

edit i ako hoces da radis nesto korisno dacu ti jednu stanicu na pm ja sam danas zaradio 10$
samo mi na pm posalji svoj msn pa da popricamo vjerujmi naj bolja zarada
RAZOR_7 je napisao/la:
Netreba ti nikakva kartica,ali ti preporucujem da uzmes paypal bolji je i mozes ga svukud koristit.
A sto se tice neobux nije nesto ima i bolji stranica mada je ta naj bolja toga tipa ppc.

edit i ako hoces da radis nesto korisno dacu ti jednu stanicu na pm ja sam danas zaradio 10$
samo mi na pm posalji svoj msn pa da popricamo vjerujmi naj bolja zarada
PayPal acc ne moze otvoriti ukoliko nema kreditnu karticu a to tako da se zaradjuje kao sto ti pricas prvi ja ne bih se ni skolovao a da ne spominjem da ne bi radio
Fragnatic je napisao/la:
PayPal acc ne moze otvoriti ukoliko nema kreditnu karticu a to tako da se zaradjuje kao sto ti pricas prvi ja ne bih se ni skolovao a da ne spominjem da ne bi radio :r
ko ti kaze da nemoze otvorit ja imam paypal i imam para na njemu a nemam karticu.Zato nemoj da spamas kad neznas.
A sto se tice stranice stranica je prava i zaradjujem a ti misli sta hoces boli me uvo.
RAZOR_7 je napisao/la:
ko ti kaze da nemoze otvorit ja imam paypal i imam para na njemu a nemam karticu.Zato nemoj da spamas kad neznas.
A sto se tice stranice stranica je prava i zaradjujem a ti misli sta hoces boli me uvo.
dobro et normala
nek pokusa napraviit acc na paypal bez kartice :***

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.