Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti Poništeno pitanje 50 bodova

wow error

180 pregleda · 7 odgovora · otvorena 12.11.2010. u 00:13

pozz, e ovako, da li neko zna zbog cega me svaki put izbaci iz igre, kada udjem u portal za Outland

Eh, da, da ne otvaram novu temu (ako se autor teme ne slaže sa postom, molim da ga izbrišete) :

Ako ko ima iz Sarajeva da je voljan posuditi WoW CD-ove, nek' se javi na pm (ne tražite keš, kokuz sam, mogu vam 5KM kredita poslat i to je to )

Hvala, i izvinjavam se na postu još jednom
obrati paznju da nebudes u party-u kad prolazis kroz portal jer je mene izbacivalo samo kad sam u party-u
Obrisi chance folder i errors folder u svom wow folderu i trebalo bi biti rega sve
Idi u folder World of Warcraft i obriši foldere Cache i WTF ...
Probaj sad ...

Ako ne mogne onda idi u Data folder, obriši Patch.MPQ, vrati se u World of Warcraft folder, pokreni Repair.exe i uzmeš Scan and Repair, ne sjećam se kako tačno piše al ugl. je prvo dugme :)

I onda čekaj, trebat će dugo, kad završi pokreni WoW i vidi koji je patch, e sad skidaj patcheve do tog koji je bio, ako to ne pomogne onda reinstalliraj WoW skroz ...
Ja bih savjetovao da napravis jedan repair wowa i da vidis desava li se onda. Znaci "Repair" ti se nalazi u datoteci gdje ti je instaliran WoW u program filesu.
Sada ti repair mnogo brze radi posto su promijenili nacin. Sad ti pregelda nekih 350-400 mb i to je to. Prije je mnogo duze trajao :D
sve sam probao nista ne pomaze, repair ne radi.... na kraju sam reinstalirao wow :S, bodove cu dati nekome ako se admini slazu....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.