Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

online games

110 pregleda · 15 odgovora · otvorena 11.11.2010. u 19:30

ae raja predlozite koju online igru sta igrate kad vam je dosadno.
ja igram cs redovno ali nekad i to dojadi smore me levati admini i citeri a nemam nista drugo..pa neka predlozi neko nesta...sta got al po mogucnosti da je online ?
World of Warcraft ! :) silkroad i cabal su kopije tako da nicemu newaljaju ZIVIO WOW !
__GaMeR__ je napisao/la:
Silkroad online MMORPG.
www.joymax.com/silkroad
Evo ... 9-)

Link: http://ba.ikariam.com/

Link: http://travian.ba/

Po meni dvije najbolje ! ;)
__GaMeR__ je napisao/la:
Silkroad online MMORPG.
www.joymax.com/silkroad
e napravio sam acc na linku sto si postavio eh sad kako poceti girati,jel ima na ovoj stranici download ili ?
[B]Koji god CoD uzmes neces se pokajati :D Iskljucivo za Multiplayer su ti jaci CoD2 CoD 4 Modern Warfare i CoD 6 Modern Warfare 2(za njega moras skidati par mapa editovanih i jos par stvari,a za 2 i 4 samo par patcheva)

Enjoy ;)[/B]
bosancherosvdk je napisao/la:
e napravio sam acc na linku sto si postavio eh sad kako poceti girati,jel ima na ovoj stranici download ili ?
Imas tamo opciju download, al evo ako ti je lakse link.
http://www.gamershell.com/download_62942.shtml
travian.ba

gladiatus.org

warpfire.com

:|
dexx_ je napisao/la:
World of Warcraft ! silkroad i cabal su kopije tako da nicemu newaljaju ZIVIO WOW !
Čuj kopije. Cabal daleko bolja igra od World of Warcrafta.

@topic;

NFS: Hot Pursuit 2 trenutno prekucavam, ako treba link javi 130 mb, a legendarna igra iz NFS serijala
- Ovdje možeš naći dosta dobrih online igri .

Enjoy .
megamix je napisao/la:
Čuj kopije. Cabal daleko bolja igra od World of Warcrafta.

@topic;

NFS: Hot Pursuit 2 trenutno prekucavam, ako treba link javi ;D 130 mb, a legendarna igra iz NFS serijala ;D
hahahahh.....Zamolio bi te da vise nikad nenapises neki post u vezi wow-a kad pojma nemas o cemu pricas.....
CUJ CABAL BOLJI OD WOW-A HAHAHAHH pa gdje ja zivim je*em te boze !
dexx_ je napisao/la:
hahahahh.....Zamolio bi te da vise nikad nenapises neki post u vezi wow-a kad pojma nemas o cemu pricas.....
CUJ CABAL BOLJI OD WOW-A HAHAHAHH pa gdje ja zivim je*em te boze !
Stvarno, gdje živiš kad psuješ Stvoritelja, a za gramatiku i pravopis nisi čuo.

A i logično je da će ti biti World of Warcraft draži jer ga igraš u svakom mogućem trenutku, pa i samim tim misliš da mu nema premca. Vrlo lahko za zaključiti. Ali opet, to i dokazuje da nisi nikada igrao ni Cabal-a, ni Silkroad-a, niti bilo koje (MMO)RPG igre pa ni ne možeš korektno (čitaj objektivno) suditi o tome koja je igra bolja.

I tako ti Boga obrati malo pažnju na časovima bosanskog jezika. Čudo je kako imaš 18 godina (ako imaš, naglašavam.), a rječicu "ne" pišeš zajedno sa glagolima, aorist pišeš "bi", a Božije ime malim. Mislim realno, je l' te stid?
megamix je napisao/la:

A i logično je da će ti biti World of Warcraft draži jer ga igraš u svakom mogućem trenutku, pa i samim tim misliš da mu nema premca. Vrlo lahko za zaključiti. Ali opet, to i dokazuje da nisi nikada igrao ni Cabal-a, ni Silkroad-a, niti bilo koje (MMO)RPG igre pa ni ne možeš korektno (čitaj objektivno) suditi o tome koja je igra bolja.

I tako ti Boga obrati malo pažnju na časovima bosanskog jezika. Čudo je kako imaš 18 godina (ako imaš, naglašavam.), a rječicu "ne" pišeš zajedno sa glagolima, aorist pišeš "bi", a Božije ime malim. Mislim realno, je l' te stid? :-X
+1
megamix je napisao/la:

I tako ti Boga obrati malo pažnju na časovima bosanskog jezika. Čudo je kako imaš 18 godina (ako imaš, naglašavam.), a rječicu "ne" pišeš zajedno sa glagolima, aorist pišeš "bi", a Božije ime malim. Mislim realno, je l' te stid? :-X
prvo imo sam iz bosanskog jedva 2 :)
drugo mogu da psujem boga i da napisem bozje ime malim slovom zato sto sam ateista (nevjerujem u njega) tako da si me sad bezveze ispravljo ;)
A ti sad pazi sve te igre su kopije wow-a tako da nikad nece biti bolje od wow-a,samo pogledaj kol'ko wow a kolko cabal zauzima i znaces koja je bolje.....
Ako ti mislis da je bolji cabal bujrum igraj niko ti ne zabranjuje,al bar malo manje pisi gluposti ;)
dexx_ je napisao/la:
prvo imo sam iz bosanskog jedva 2
drugo mogu da psujem boga i da napisem bozje ime malim slovom zato sto sam ateista (nevjerujem u njega) tako da si me sad bezveze ispravljo
A ti sad pazi sve te igre su kopije wow-a tako da nikad nece biti bolje od wow-a,samo pogledaj kol'ko wow a kolko cabal zauzima i znaces koja je bolje.....
Ako ti mislis da je bolji cabal bujrum igraj niko ti ne zabranjuje,al bar malo manje pisi gluposti
2? Primjeti se. Samo mi nije jasno zašto će ti taj smajli iza. Tebi je kao normalno imati 2 iz bosanskog jezika?

Za ateistu, nisi mi jasan. Ali neću dalje da idem, jer nemam običaj raspravljati "protiv" ateista.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.