Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Frizura?

363 pregleda · 20 odgovora · otvorena 10.11.2010. u 22:48

Dobro vecer gameri,
Malo je glupa tema al et ,
Ovako ne znam kako da se osisam :P
Sad imam malo duzu kosu al vise mi dosadila hocu nekako da nije ni kratko ni dugo srednje ,trazio sam po googlu slike al nista mise ne svida imal neko neki link da ima dobrih frizura ?
Nadam se da ste me shvatili !
Hocu malo da se za bajram picnem xD
:)
Sad da ti kažem da se ošišaš na keca ne znam kolika ti je glava , kakvog je obima , da znam to onda bih ti rek'o da li bi ti to lijepo stajalo . Kad nam kažeš to mi ti kažemo kako ćeš se ošišati
Meereeify je napisao/la:
Sad da ti kažem da se ošišaš na keca ne znam kolika ti je glava , kakvog je obima , da znam to onda bih ti rek'o da li bi ti to lijepo stajalo . Kad nam kažeš to mi ti kažemo kako ćeš se ošišati
Ja se nekad šišam na trojku, nekad na četvorku mašinicom. Ma milina. Kad se okupam, za 5 minuta suha glava, ne trebam je sušit. Isto je i na moru. Sa kakvom kosom legnem, sa takvom ustanem.

Kažem ti, milina

Meni je ova predobra, ne znam koji je tvoj ukus
Niko ne zna kakav ti je obilk glave i kako ce ti frizura neka stajati, ti trebas najbolje da znas sta volis i sta ti najbolje stoji

btw.

Ja se sisam na 2.5 , i izradim solufe

najjaca frizura, sad sam se zadnji put vako osiso i vise ne mijenjam frizuru , em sto sila dobro izgleda em sto nema onog kad ustanes u jutro a ono sve dignuto nemoze se spustit 9-)
Na ćelavo i pusti bradu.

eeo ovako ko ovaj na slici, i ja se planiram ovako osisati, samo dok jos malo naraste :D
salih_dela je napisao/la:

eeo ovako ko ovaj na slici, i ja se planiram ovako osisati, samo dok jos malo naraste
Ja kako vidim ovaj se nije šišo godinama , da je se meni gdje ovako ošišati
Meereeify je napisao/la:
Ja kako vidim ovaj se nije šišo godinama , da je se meni gdje ovako ošišati
ovakvu duzinu kose ja imam, i nije godinama, nego 3 do 4 mjeseca s tim da sam otisao 1 ili 2 puta malo vrhove skratit, eto od ljetnog raspusta se nisam sisao i mogu uradit ovakvu frizuru
kako si se šišao prije nego što si odlučio pustit kosu ?
pogle moju sliku sa profila nema ti bolje frizure 9-)
Zavezi rep, i izbrij obrve skroz !
maxeL je napisao/la:
HAHAHAHAHHA

Da izgleda koda je iz ČERNOBILA HAHAHAHHAHAHA ! :D
maxeL je napisao/la:

@tema

Nek te osisa krace,samo nek ostavi da bar mozes krijestu napravit,solufe na spic i oderi
prdionica je napisao/la:

najjaca frizura, sad sam se zadnji put vako osiso i vise ne mijenjam frizuru , em sto sila dobro izgleda em sto nema onog kad ustanes u jutro a ono sve dignuto nemoze se spustit 9-)
ma neaa ... friz je drama ..

OT : nek te zdrmaju na 1 cm cijelu glavucu .. solufe malo picnes i to je to :D bas kosto ovaj gor zdrvned rece :D
savjetuj se sa svojom frizerkom/frizerom.Oni su stručni na tom polju
ajd stavi neku svoju sliku da se mozemo orjentisati prema tome...

Moj prijedlog:

Edit: ako imas glavu ko tele onda ti nije potreban frizer nego plasticni hirurg.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.