Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Moj životni put

265 pregleda · 11 odgovora · otvorena 10.11.2010. u 20:50

Majka me praktički izbacila iz kuće kad mi je bilo manje od 13 godina. Oca nikada nisam sreo. Moj jedini prijatelj do desete godine bio malac sto je živio kuću do mene. Uvijek me tukao i govorio da „nisam vrijedan“. Išao sam od mjesta do mjesta pokušavajući se uklopiti ali se ljudima jednostavno nisam sviđao i nisu me željeli u svojoj blizini.

Mislite da je to bilo najgore? Moj jedini prijatelj bio je nekakav Azijac u tridesetim godinama ili tako nesto koji me vodao sa sobom valjda misleci da su mu pomoc nesto zguzit. Isto tako sam se morao druziti sa njegovom slatkom prijateljicom. Jeste bila ravna kao daska ali bila je drama dobra. Mora da je bila sadist ili nesto slicno jer je uzivala dok me tukla i govorila kako voli kad se „navlazi“.

Ali dragi Boze , prokletsvo moga postojanja bio je taj neki par koji nikako nisam mogao izbjeci. Znate bolesne tipove ljudi sto nosaju istu odjecu i obucu i zavrsavaju jedni drugima recenice? E da , bili su je***o jezivi i imali su macku koja je bila duplo dosadnija od njih. Kunem se, nikad da zasuti.

Kao sto sam rekao , zavrsio sam tako sto sam isao iz mjesta u mjesto upadajuci u nevolje i tukuci se sa svojim vrsnjacima pa i starijim osobama.

Jedina stvar koja me drzala svo to vrijeme je bio moj san, da postanem pokemon majstor.
Šta je pisac htio reći?

Post dobio šamar od reLo

AHHAAHAHAHAHHHAHA ako je ovo prica o ashu grdno si se zajebo

btw : spica ti ovo
HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAA

Ubjedljivo najbolji text koji sam ikada procitao.
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAH

PREJAKO : ]
plači brezo bijela, i ja ću sa tobom :(
I jesi li postao ?
WOPAAA je napisao/la:
I jesi li postao ?
Moj san jos zivi !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.