Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

eBay

250 pregleda · 6 odgovora · otvorena 30.10.2006. u 18:37

Koliko je pametno kupovati elektroniku preko eBay-a. Cuo sam da mnogi to rade, a i cijene su prihvatljive... Jeste li vi imali iskustava
nema tu neke pameti , ako je neispravna ili ostecenja a nije navedeno u opisu da je osteceno kad ti dode vratis i trazis refund za paypal ako koristis paypal
zanima me sta bude to pokvareno i lik ne htjedne vratit pare? jel onda sjednes i places ili? placao bi preko banke nemam pay pal
huh preko ebay desavalo se posaljes pare nidje proizvoda puno puta ..

sada neznam koliko je sigurno ako nemas nekoga u inostranstvu da moze to podici na licu mjesta !
hmm ovako no offense ali mislim da niko od vas gore nije kupovo preko e baya......dakle paypal ne postoji na bosni i na balkanu uopce...tacnije ta mogucnost nama nije dostupna......ako kupujes mozes preko kartice preko checka i preko ziro racuna(ono western union) ja sam narucio WoW i to 3 komada jedan pa drugi pa treci kod mene je sve rega bilo....dakle isplati se ali ako naletis na nekog ko oce da ti karticom naplati...
pokusao sam ali nikada nisam uspio nesto da kupim preko ebaya
samo znam iz drugih komentara
da se moze nesto uzeti samo ako imas nekoga u njemackoj pa da ti on uzme i posalje drugacije cisto sumnjam
ako imas nekog vani, kazes mu da ti kupi. tako sam ja narucivao, preko rodjaka i onda mi on poslo autobusom!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.