Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Balkan Kup

304 pregleda · 18 odgovora · otvorena 08.11.2010. u 16:10

Sramota od insanea. Uredno smo mu platili , i sada kao nema turnira. Ovo je sve bila cista zajebancija. Molio bih doticnog da vrati pare nama , a i ostalima koji su uplatili. 20 i kusur godina ima , a ovake zajebancije radi. Dabogda mu zadnje bilo , ako nas je prevario.

Hvala
Naravno da će ti vratiti pare, nije Samir neki balavac koji tako skama pare od drugih.

Ne znam zasto nema tog kupa al pare cete dobiti sigurno nazad.
reLo je napisao/la:
Naravno da će ti vratiti pare, nije Samir neki balavac koji tako skama pare od drugih.

Ne znam zasto nema tog kupa al pare cete dobiti sigurno nazad.
Brate stvarno nije u redu da ovo radi. Prvo je rekao 30 oktobra , prije par dana je rekao 20 i 21 novembra , i odjednom zbog tehnickih problema. Prostor ima tehnickih problema ? Ma daj nemoj suplje.
Ima balkan kupa ,Insan je sam rekao da ima balkan kup.
I bit će ga, vec nema gdje da održi taj turnir ,shvatite.
:(
uzuNN je napisao/la:
Ima balkan kupa ,Insan je sam rekao da ima balkan kup.
I bit će ga, vec nema gdje da održi taj turnir ,shvatite.
:(
XD pa sto je uzimao pare za tur kad nema gdje gdje napravit tur
Pa trebao je ranije misliti za prostor i ostale stvari,ne može zadnjih 15 dana da sve riješava,ne pravi se to tako. 
Malo ste retardirani, bio sam u organizaciji eswc-a i mislite da je lako napraviti tako nesto, nemoj te biti retardirani ljudi. Smijesno je sta rade drugi od kojih ovisis, npr nas je sala za eswc trebala izaci preko 2k km, pa onda spuste pa odgode pa smo u zadnji cas skontali ono tamo gdje je i bilo, znaci nemoj te pametovati, jer znate ku**c...
niste mali tour u net klubu org a ne nesto drugo... hvala =) cao

Post dobio aplauz od 100kaa

Slazemse sa riaadom !
:P
mofo je napisao/la:
Malo ste retardirani, bio sam u organizaciji eswc-a i mislite da je lako napraviti tako nesto, nemoj te biti retardirani ljudi. Smijesno je sta rade drugi od kojih ovisis, npr nas je sala za eswc trebala izaci preko 2k km, pa onda spuste pa odgode pa smo u zadnji cas skontali ono tamo gdje je i bilo, znaci nemoj te pametovati, jer znate ku**c...
Molio bih da ne spamas :D:D
mofo je napisao/la:
100ka da imam moda odma bi dobio 3 aplauza 
a momak vam fino kaze , i sami ste vidjeli na temi koliko se ekipa prijavilo , i jos ako bude ko na ostalim velikim tourovima da se ekipe mogu zagrijavat prije meca treba veliki prostor a ne neki IC gdje igra 8 ekipa... 
GL sa Balkan kupom , nadam se da cete to fino odradit jer takvo nesto treba BH gaming sceni 
Najlakse je govorit zajebo nema turnira ofo ono jarane aj nek neko od vas samo pokusa organizirat tako jedan velak kup nije jednostavno  imajte razumjevanja et ako nea bk ima ovaj tur sta boki org i koji q**** se zalite ?
massiv je napisao/la:
Najlakse je govorit zajebo nema turnira ofo ono jarane aj nek neko od vas samo pokusa organizirat tako jedan velak kup nije jednostavno  imajte razumjevanja et ako nea bk ima ovaj tur sta boki org i koji q**** se zalite ?
velak ..
fl4re je napisao/la:
100ka da imam moda odma bi dobio 3 aplauza 
a momak vam fino kaze , i sami ste vidjeli na temi koliko se ekipa prijavilo , i jos ako bude ko na ostalim velikim tourovima da se ekipe mogu zagrijavat prije meca treba veliki prostor a ne neki IC gdje igra 8 ekipa... 
GL sa Balkan kupom , nadam se da cete to fino odradit jer takvo nesto treba BH gaming sceni 
ma ne kontaju ljudi, na tourove sad u ICu ne dolazi po 8 ekipa pa opet bude nekih problema a ne ovo ... =)

ja dao samo primjer za salu, a racunare i opremu nije niko spomenuo =)
mofo je napisao/la:
ma ne kontaju ljudi, na tourove sad u ICu ne dolazi po 8 ekipa pa opet bude nekih problema a ne ovo ... =)

ja dao samo primjer za salu, a racunare i opremu nije niko spomenuo =)
pa nagrade , uplate i jos puno toga , al i to sto kazes ne moze se u IC-u odrzat kako treba a ne neki veliki tour 
Da sam na njegovom mjestu, sad bih se sunčao negdje u Egiptu ili Tunisu.

Post dobio aplauz od 100kaa

Da si pametan nebi ni uplacivao 2 mjeseca prije 
Zato smo mi fino sacekali da se razvije situacija jer smo predpostavljali da ce se bas ovo desiti.
Kao sto sam i predpostavio problem jeste sala, sad sam pricao sa Samirom, on ne moze procitat postove jer je banan (meni razlog ne poznat ) pa vam je porucio:

Samir says:
*napisi samo da sam rekao da su svega 5 ekipa uplatile i ko zeli novac da mi se javi na 065399441 nije problem

A za salu:

Samir says:
*danas sam bio u opcini pa treba da prodze 48 sati da vidim sta ce odluciti

tako da vjerovatno ce neko postaviti temu o tome sta je bilo nakon tih 48h.

Pozz,

P.S. Imate Samirov broj, ako neko hoce i msn nek mi se javi.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.