Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Help] Memorija

102 pregleda · 5 odgovora · otvorena 05.11.2010. u 20:38

Znaciii. Konstantno mi nesto cupa memoriju na C-disku :S

Obrisem par slika, par dema, mp3, slobodno 300MB, do navecer ce biti 300KB :S Isto tako sam sinoc izbrisala KGBov CS, znaci navecer je bilo 1GB slobodno, a sad ima 450 MB.
Ako itko zna do cega bi moglo biti, pomazite pls :S Stalno negdje nestaje, a znam i sama da nemam toliko dokumenata, posto je frisko formatiran :S

~ Mikrovalna je vec okrenuta prema jugu, probala sam i na druge strane, isto je.
Ako ti je vec frisko formatiran, ja bi ti preporucio da opet isto uradis, mozda si negdje pokupila neko sranje.. pa ti jede memoriju.. poslusaj mene
Lima je napisao/la:
Ako ti je vec frisko formatiran, ja bi ti preporucio da opet isto uradis, mozda si negdje pokupila neko sranje.. pa ti jede memoriju.. poslusaj mene
ebem ti windowse. linux ftw !!!
dea je napisao/la:
ebem ti windowse. linux ftw !!!
Instaliraj Avast5 Free (avast.com),zatim posjeti serials.ws,gdje ces naci serijski za avast registraciju.
Instal jos i CCleaner i Anti Malware.
ZATIM download TuneUp Utilities(opet odes na serials.ws,i nadji serial za njega.
E kad ga instal Odi na ikonu TuneUp Maintenance,i pusti da sve odradi.

i instal KGB CS
kad cs-a ne bi igro 24h,pobudalio bi
BR1cK je napisao/la:
Instaliraj Avast5 Free (avast.com),zatim posjeti serials.ws,gdje ces naci serijski za avast registraciju.
Instal jos i CCleaner i Anti Malware.
ZATIM download TuneUp Utilities(opet odes na serials.ws,i nadji serial za njega.
E kad ga instal Odi na ikonu TuneUp Maintenance,i pusti da sve odradi.

i instal KGB CS
kad cs-a ne bi igro 24h,pobudalio bi
samo steam cs
aj idem sad to sve inst, igrat se.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.