Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje U kanti Riješeno 30 bodova

WoW patch problem

185 pregleda · 18 odgovora · otvorena 02.11.2010. u 10:55

Eh ovako dragi moji gameri, imam problem u vezi World of Warcraft patcha.

Kad sam install WOW s CD-a, usao sam, izbacilo mi je da upisem USER i PW ja sam ukucao bezveze i on mi je poceo sam patcheve skidati, hajd pustio sam nek skida, 3 dana gotovo, i sad imam problem u vezi toga sto mi je skinuo verziju 4.0.0. ( WOW CATACLYSM ) i sad kad hocu opet da pokrenem WOW izbaci da mora jos skidati na 4.0.1 patch .. kako cu i gdje naci da ovo namjestim al da MI PATCH NE BUDE 4.0.0 NEGO DA BUDE 3.3.5, ... Uvijek kad kliknem na ikonu WOWa ili LAUNCHER izbaci mi da moram skidati na 4.0.x patch neki ...

Hvala vam unaprijed
Pa sacekaj dok izadje Cataclysm i onda ces moci igrati sa tim patchom, jer ce tad vec serveri preci na taj patch 
wxn je napisao/la:
Pa sacekaj dok izadje Cataclysm i onda ces moci igrati sa tim patchom, jer ce tad vec serveri preci na taj patch 
Ma lave dok budem cekao da predje na Cataclysm proci ce me volja i zelja za wow-om a ovako sad me uhvatilo da igram bas ludilo ... ako znas problem pomagaj 
xXplOsiVe je napisao/la:
Ma lave dok budem cekao da predje na Cataclysm proci ce me volja i zelja za wow-om a ovako sad me uhvatilo da igram bas ludilo ... ako znas problem pomagaj 
Probaj naci u WoW folderu gdje su patchevi i delete i onda repair uradi ... Drugog nacina nema da downgrade patch , nego da izbrises patcheve pa da repair .. 
repair 
Ja nisam vraćao patchove unazad ima oko godinu dana, ali kad sam to radio nazalost jedino rijesenje koje sam uspio naci na netu je bilo da instaliram iz pocetka 1 po 1 patch dok ne dodjem do onog koji mi treba.

U folderu gdje ti je instaliran wow nalazi se folder Data, u njemu imas 3 fajla patch.MPQ, patch-2.MPQ, patch-3.MPQ.

Zatim pokreneš Repair.exe koji se nalazi u wow folderu.

Kad repair završi, onda pokreni Launcher i pusti ga da instalira patchove dok ne instalira taj koji ti želiš, a onda ga prekini.

Mislim da ti neće download sve patchove sa neta jer već jednom je skinuo.. samo će ih instalirat.

Kad hoces wow igrati pokreniga sa wow.exe, tako ti se nece paliti Launcher.

Ipak sačekaj malo, možda netko ponudi jednostavnije riješenje, uglavnom znam da je davno ovo bio jedini način.
_spirit je napisao/la:
Ja nisam vraćao patchove unazad ima oko godinu dana, ali kad sam to radio nazalost jedino rijesenje koje sam uspio naci na netu je bilo da instaliram iz pocetka 1 po 1 patch dok ne dodjem do onog koji mi treba.

U folderu gdje ti je instaliran wow nalazi se folder Data, u njemu imas 3 fajla patch.MPQ, patch-2.MPQ, patch-3.MPQ.

Zatim pokreneš Repair.exe koji se nalazi u wow folderu.

Kad repair završi, onda pokreni Launcher i pusti ga da instalira patchove dok ne instalira taj koji ti želiš, a onda ga prekini.

Mislim da ti neće download sve patchove sa neta jer već jednom je skinuo.. samo će ih instalirat.

Kad hoces wow igrati pokreniga sa wow.exe, tako ti se nece paliti Launcher.

Ipak sačekaj malo, možda netko ponudi jednostavnije riješenje, uglavnom znam da je davno ovo bio jedini način.
Hocu li ova tri fajla obrisati ? patch.MPQ, patch-2.MPQ, patch-3.MPQ. ?
Imo isti problem reinstal wow dodi do 3.3.5 patcha i ne pokreci wow preko luncher nego preko wow.exe
Ja msm da ides u data i izbrises patch.mpq i pokrenes repair msm da ce te vratiti na 3.0.0 ili tak nes pa ti opet pokreni launcher i nek ti skine sve do 4.0.0 pa onda zaustavii pokreni wow.exe
have fun ;)
Pa sto da igras na 3.3.5 kad su svi serveri na 4.0.1a:D
alo pusti ove gore sto lupaju......Neki dan sam to radio,izbrisi wow skroz instal ga opet i rucno ga patchuj svi patchevi su ti ovde  wow-patch.in to je to 
Te patcheve sto ti je sinuo najvjerovatnije su ti u wow folderu, pokrenes repair pobrise ti sve patcheve znaci vratit te na lich king i onda iz tog foldera stavljas da ti se instalira 1 po 1 patch. Nema nista lakse, imas u wowfolderu repair pokrenes ides next pobrise ti sve patcheve, (ove male samo, nece te vratit na 1 verziju wowa nego samo na lich king) !
Ovako kako ces prvo nadji u WoW folderu Repair odnda check ( selektuj sve) to ti je korak da ti wow bude 3.0.1 i poslje toga skini pathceve sa iduce stranice

http://a.wirebrain.de/wow/

Ali moras paziti koja ti je verzija wow ako ti je npr. US nemzes skidati njemacke patcheve to mozes vidjeti ondje kada ulazis gdje mjenjas realmlist

Molio bi bodove !!!
Demonijak je napisao/la:
alo pusti ove gore sto lupaju......Neki dan sam to radio,izbrisi wow skroz instal ga opet i rucno ga patchuj svi patchevi su ti ovde  wow-patch.in to je to 
To upravo radim, evo skidam patcheve, pa cemo vidjeti hoceli moci, ako pomognes lave tvoji su bodovi, jer idem po tvom ovom sto si rekao 
Rješenje
xXplOsiVe je napisao/la:
To upravo radim, evo skidam patcheve, pa cemo vidjeti hoceli moci, ako pomognes lave tvoji su bodovi, jer idem po tvom ovom sto si rekao 
nista brate to ti je to  al jos jedna napomena: nemoj skidati sa stranice koju sam ti dao jer je usran download nego gledaj redosljed i kucaj na googlu i nadji i skini jer ce ti brze skinut  a ako mozes da cekas onda skidaj sa te stranice 
DamirOOZa je napisao/la:
Ovako kako ces prvo nadji u WoW folderu Repair odnda check ( selektuj sve) to ti je korak da ti wow bude 3.0.1 i poslje toga skini pathceve sa iduce stranice

http://a.wirebrain.de/wow/

Ali moras paziti koja ti je verzija wow ako ti je npr. US nemzes skidati njemacke patcheve to mozes vidjeti ondje kada ulazis gdje mjenjas realmlist

Molio bi bodove !!!
Tolko si zeljan bodova?
:D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.