e ljudi imam jedan problem...uzo sam mob prije par dana i ono sve normala radii...ali kad sam beze uso da slusam radio nece da nadje nijednu stanicu.....da li ima kakvo rijesenje da se to napravi...hvala unaprijed...
Diskusija
Nokia 5130 Xpress Music
93 pregleda · 8 odgovora · otvorena 01.11.2010. u 18:08
jesi ukljucio slusalice to je osnovno sredstvo za slusanje radia preko lentafona 
Jesi mozda pogledao postavke i ostalo za slusanje radia ili probao naci stranicu :R

Jesi mozda pogledao postavke i ostalo za slusanje radia ili probao naci stranicu :R
titaN_ je napisao/la:
jesi ukljucio slusalice to je osnovno sredstvo za slusanje radia preko lentafona 

selmir_tz je napisao/la:
naravno druze to se podrazumjeva
malo pomjeri tamo vamo onaj kvadratic ili nazovi kako hoces
ajde probaj drzati lijevo ili desno... jer tako mjenjas stanice kada drzis i tzako ti on automatski trazi stanice... probaj drzati prema desno ono..(znam imam isti mob.) i vidi ako sta nadje javi da znam i ja nisam radio nikad upalio XD
Probaj malo očistiti priključak na mobitelu, mada sumnjam da je u tome problem ako je nov. Ali nikad ne znaš.
MUMME je napisao/la:
ajde probaj drzati lijevo ili desno... jer tako mjenjas stanice kada drzis i tzako ti on automatski trazi stanice... probaj drzati prema desno ono..(znam imam isti mob.) i vidi ako sta nadje javi da znam i ja nisam radio nikad upalio XD
ukljuci slusalice jer su ti one ko antena za radio na mobitelu
Sto ce ti radio samo bateriju trosis
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.