Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Hs-Hkb FLAT

180 pregleda · 12 odgovora · otvorena 31.10.2010. u 20:46

Haha nisu svi paketi flat ako ste na to mislili hahaha, pozdrav šta ima šta se radi imam pitance koje zvao sam hs i rekao im da hocu paket hs full 3 i rekli da ce doc za 10 dana proslo 5 dana eh sada mene zanima

1.Hocel mi išta čačkat modem ?
2. Hocel mi od sutra biti FLAT ?
3. Jel se išta plača priključak ?
~ Modem ti nece cackat 100%
~ Da saznas jeli ti flat najbolje ti je da ih nazoves ;)
~ A prikljucak se ne placa ... valjda :D
nazoves telemach.ba i odma ti dodju ako hoces flat 4mb/s za 22km

a za HS neznam,nece ti cackat modem ...samo ces poptisat ugovore i oni ce ti iz firme resetovat modem i radit ce ti taj net
farekiller je napisao/la:
~ Modem ti nece cackat 100%
~ Da saznas jeli ti flat najbolje ti je da ih nazoves
~ A prikljucak se ne placa ... valjda
Znas kako ću cekam 00:00 restartujem modem i onda idem na speedtest.net ako bude 3 mb / 512 flat mi je hahaha
I ja hocu sutra da idem da prikljucim taj flat famozni, dosta mi je ovo 30-40k svaki mjesec da placam prekoracenje. Znaci ponjet cu im sutra racune da sam platio net i to sve, i jel treba samo da ugovor potpisem i dodem kuci imam flat ? ili cu morat cekat novi mjesec.
- Hocel mi kuci dolazit barkat sta ?
Oj boze koja tema prvo pita i onda na kraju pa eto cekat cu do 00:00 pa vidjeti :O

pa normalno da ti nece nista kuci dolaziti neg ce ti samo staviti tu brzinu koju hoces i to je to.
1.Hocel mi išta čačkat modem ? - Ne
2. Hocel mi od sutra biti FLAT ? - Moras otici tamo i potpisati prelazak. Novi paket ti se racuna od novog mjeseca. Ako si to uradio u ovom mjesecu, onda ces od sutra imati FLAT.
3. Jel se išta plača priključak ? - Prelazak se ne placa, ako si vec korisnik.
Nece ti cackati :$
Ako si uveo digitalnu dat' ce ti resiver besplatno :$
i morat ces potpisati ugovor i platiti 2 km za digitalnu i jos nesto :$
i nacekat ces se da ti dodju :P ima lista cekanja :$
mene zanima koliko su ovi hitri iz telemacha da li treba dosta cekati dok dodju sa opremom i ostalim pratecim stvarima da uvedem taj net famozni da se rijesim adsl-a, molio bih informaciju iz prve ruke ko je uveo ovaj net.. neka me citira hvala
ACE je napisao/la:
1.Hocel mi išta čačkat modem ? - Ne
2. Hocel mi od sutra biti FLAT ? - Moras otici tamo i potpisati prelazak. Novi paket ti se racuna od novog mjeseca. Ako si to uradio u ovom mjesecu, onda ces od sutra imati FLAT.
3. Jel se išta plača priključak ? - Prelazak se ne placa, ako si vec korisnik.
Nisam ništa potpiso samo nazvo telefonom i pitali podatke kontakt broj kucnog mobitela adresa kojiu paket i kaze doce neko za 10 dana.
XicX je napisao/la:
Nisam ništa potpiso samo nazvo telefonom i pitali podatke kontakt broj kucnog mobitela adresa kojiu paket i kaze doce neko za 10 dana.
Ako ti nisu dolazili onda neces imati. Moras to potpisati, ne mozes preko telefona. I ako nisi imao prije toga neki FULL paket, moraju ti donijeti resiver i namjestiti.
Ma nemaju ti sta cackat, samo odes potpises i od narednog mjeseca flat.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.