Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

TV NA MOBITELU OPET

216 pregleda · 12 odgovora · otvorena 30.10.2010. u 11:31

E ovako ljudi.....

1.Znaci prvo ko nema net na mobitelu nek posalje poruku sa sadrzajem Postavke na broj 061867000 i nek prati uputstva.
2.Zatim da preko mobitela ode na sljedecu web adresu:
wap.bhmobile.ba.
3.Zatim odaberite kategoriju mojaTV.
Izbacit ce vam listu sa kanalima a to su: OBN,FTV,BHT,PINK,HAYAT I TV 1,
4. Vi birate kanal tako sto odabirate naziv kanala a ne sliku, znaci pored slike Federalne pise FTV i vi kliknete na to, a ne na sliku.
Ako nece iz prve, probate vise puta!
RADI SIGURNO!
Meni na n95 ulazi iz prve dok nekim prijateljima nece iz prve, nego moraju pokusati vise puta, al uglavnom radi!

Nadam se da sam vam pomogao i molim admine da ne brisu temu! Hvala:D
Jel besplatno ?
jacky je napisao/la:
Jel besplatno ?
Verovatno jeste kao i sve na balkanu
vLexinho je napisao/la:
Verovatno jeste kao i sve na balkanu
Jučer sam ja ovo s njim štimao , zajebavao se..

Uzme ti onoliko kredita koliko ti treba da dođeš do izabora kanala - par feninga.. Ostalo je sve džaba..
bila tema

evo vam direct linkova na
http://bhtfreetv.blogger.ba/
10x zaredom pokusavao :/ nece :/ znal ko gdje je belaj :/ ??
MrSm0g je napisao/la:
10x zaredom pokusavao :/ nece :/ znal ko gdje je belaj :/ ??
Sta ti izbaci?
deba_cs je napisao/la:
Iako je tema bila svi su se zalili da im neradi!
ej imam n95 i nece mi imam nariktan net i sve ali pise da nesto nije moglo pronaći da se veza uspostavi.
Trebali jos sta dodatno
moja TV mobile i Live kamere

"moja TV mobile" predstavlja live prijenos (gledanje uživo) TV programa na mobilnom telefonu, dok usluga "Live kamere" omogućava pregled live sadržaja outdoor kamera sa više lokacija u Bosni i Hercegovini.

Usluge su omogućene svim korisnicima mobilne mreže BH Telecoma koji imaju aktiviran, odnosno aktiviraju neki od mSurf paketa. Također mobilni telefoni trebaju podržavati funkcionalnost reprodukcije multimedije sa snimljenim streaming postavkama. Usluga se najkvalitetnije realizuje na 3G mreži.

Uslugama "moja TV mobile" i "Live kamere" se pristupa putem WAP portala wap.bhmobile.ba, a TV kanalima (za određene modele telefona) čak i putem mobilnog TV klijenta.

mobilni TV klijent

Dodatni način gledanja TV kanala je korištenjem aplikacije mobilni TV klijent.
Glavne karakteristike mobilnog klijenta su: jednostavno mijenjanje programa, mogućnost definisanja favorit kanala, itd.
Preuzimanje aplikacije mobilni TV klijent je moguce izvrsiti putem:
- bhmobile portala (otici na www.bhtelecom.ba -> logovati se na svoj bhmobile portal sa prethodno pribavljenom sifrom za portal -> nakon logovanja sa lijeve strane nalazi se meni u kojem cete pronaci "Mobilni TV klijent" -> za ostale korake pratite uputstva koja ce vam biti prikazana)
- Preuzimanje mobilnog TV klijenta SMS porukom.
U SMS poruku upišite PTJWD i pošaljite na broj 061 11 33. Primit ćete poruku sa linkom za preuzimanje klijenta.
- TV klijent se može preuzeti i putem Wap portala wap.bhmobile.ba unutar usluge "moja TV mobile".

TV klijenti se trenutno mogu preuzeti samo za sljedece mobilne uredjaje:
- Nokia: 6120, E65, N73, N95
- Samsung: U900
- Sony Ericsson: K660, K770, K810, K850, W890, Z710.

To su sve potrebne informacije za svakoga ko zeli koristiti ovu uslugu.
Bila je dignuta tema prije par mjeseci i radilo mi je, postavljeni linkovi bili, da bi prije sedmicu ili dvije pokusao uci i nije radilo.. u svakom slucaju hvala ,pokusat cu !
Joj ovo je nesto najjace :D
sjecam se kad sam prosle godine na anatomiji gledo seriju HAHA :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.