Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

gba server - ban

194 pregleda · 6 odgovora · otvorena 27.10.2010. u 19:30

Ne igram nesto cs puno, al' eto sad uletim na gba server, i uvjerim se u ove price da neki admini veze nemaju..

Kicked by Console: "banned permanently"
Kicked :"banned permanently"
Completed demo

Nezz gdje trebam staviti ovo al' moze i ovdje, dajte mi samar il sta hocete vec..

Ne zelim unban, jer svaki put kad restartujem modem, mogu uci..

Nick : neyor

Mislim da me je wonderboy banovao al' nisam siguran..

Odigrao inferno , 35:9 skor (nisam znao da se smije toliki skor nabiti..izvinjavam se )

Druga mapa astek, nezz 5-6 : 0 skor i ban nakon sto sam wondera opalio u head.

Nezz je li sacuvano sa inferna, posto ako se nakon svake mape prekine, ima astek samo..

Evo i demo

http://www.2shared.com/file/wDr7FZU3/Automatski_demo_gbapublic.html

Jos jednom napominjem ne treba unban, al' volio bih da bar prvo ode admin u spec pa provjeri, a ne odma ban..Sta cu im ja kad su nervozni i ne znaju da igraju sa cejfom igru.

Hvala ;)

Sa postovanjem, ney..
Nije mi se to jednom desilo. Ovi admini na g.ba serveru pola misle da su pr0 i da samo oni znaju igrati cs. Ubijes ga krivo mu bude i odma ban. To su toliko ograniceni likovi (cast izuzetcima) da misle da nema boljih od njih. Onaj Frix (kako mu vec ide nick) banovo me jedno 3 puta. Ubio ga par puta i kaze ofiran i ban. Normalno dobio sam unban za vrlo kratko vrijeme zahvaljujuci ljudima koji su normalni.

Prijatelju, ne isplati se igati na g.ba serveru. Samo bezveze trosis zivce na debile (o5 kazem cast izuzetcima).
ney brate što se nerviraš bezze. Imaš hejbet boljih servera sa normalnom administracijom. Primjer takvog servera je ProGaming.
Hajte na ProGaming, ko vas banuje bez razloga i dokaza odmah ce mu biti skinut admin.
reLo je napisao/la:
Hajte na ProGaming, ko vas banuje bez razloga i dokaza odmah ce mu biti skinut admin.
Nemoj reklamirat PG

Svakom se moze desit da se zaj***** pa banuje lik jbg ljudi smo
reLo je napisao/la:
Odsad kad uletim bezze da se opustim, na tvom sam serveru ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.