Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 30 bodova

"Podalbum"/podsekcija na iTunes-u ?

104 pregleda · 2 odgovora · otvorena 23.10.2010. u 20:28

Eh ovako..

Nešto mi dođe da stavim ovo muzike što imam na iPod.. I, već pola sata ja to sve sortiram, pravim žanrove, imena albuma itd., ali imam maaali problem.

Jedan album mi se sastoji od malih "podgrupa". Meni to ne bi bio problem, al' kako ću gledati na iPod-u to je već nešto. Mora mi sve biti lijepo sortirano radi lakšeg pregleda. Da biste shvatili o čemu ja to brbljam, evo slike.

1. Ovaj album se zove "Cafe Del Mar - compiled byJose Padilla), podijeljen je na dvije sekcije 'Cafe Del Mar', i 'Jose Padilla'. Svaka od te dvije sekcije je podijeljena dalje na još njih par. Tako je 'Cafe Del Mar' podijeljena na 8 sekcija, dok je 'Jose Padilla' na samo dvije.

Pitanje je, kako namjestiti da kad na iPodu tražim ovaj album mogu ga razložiti na sve ove sekcije (ako ste me lijepo shvatili). Sad kako jest meni će sve ispasti po imenu ove sekcije, tj.:

Albumi će se zvati "Siete", "tres", "Unos", itd, a ja to ne želim.

Da, da, ne želim da sve nazovem "Cafe Del Mar", jer mi treba ova podjela (na siete, tres, unos i druge).

Eto, ako ste me shvatili - sva sreća. Ako niste recite, pojasnit ću ako budem znao kako :p

Hvala svima
Možeš na pjesmi desni klik,pa detalis,te tamo negdje gdje znaš da će ti čitati,npr im albuma staviš što želiš...ono ono piše ime albuma te to tvoje što želiš...ako me razumiješ
mrxilix je napisao/la:
Možeš na pjesmi desni klik,pa detalis,te tamo negdje gdje znaš da će ti čitati,npr im albuma staviš što želiš...ono ono piše ime albuma te to tvoje što želiš...ako me razumiješ
Ma ne mislim na to.. hajd nema veze.. stavit cu sve da se zove Cafe Del Mar i to je to..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.