Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

b

369 pregleda · 26 odgovora · otvorena 22.10.2010. u 15:10

b
4meL je napisao/la:
dobar si dox

sto te nema u skoli heh ??
mrsko mi bilo :)
Nekako mi se muzika sa textom ne uklapa, prebrzo mi za onu muziku.

Samo radi, ostalo ce doci radom.
ACE je napisao/la:
Nekako mi se muzika sa textom ne uklapa, prebrzo mi za onu muziku.

Samo radi, ostalo ce doci radom.
Ne znaš o čemu pričaš.

ajt dalje
dennah je napisao/la:
Ne znaš o čemu pričaš.

ajt dalje
Denise, Denise.
Dobar si.
Al' kad postanes poznat', hocu da dobijem poziv i da me ti i Nedy vodite na cevape.
Bmk. =)
Fala cao <3
miaky je napisao/la:
Denise, Denise.
Dobar si.
Al' kad postanes poznat', hocu da dobijem poziv i da me ti i Nedy vodite na cevape.
Bmk. =)
Fala cao ♥
Ne moram biti poznat da te zovem na ćevape zar ne?

Kad dođeš u Travnik samo me nazoveš :)
Koja je poenta pjesme ?
Da izvines meni je ovo pravo sranje .Nit imas glasa ,nit je tekst dobar .Sporo muzika ide a brzo pjevas .
vrabaCC je napisao/la:
Koja je poenta pjesme ?
Da izvines meni je ovo pravo sranje .Nit imas glasa ,nit je tekst dobar .Sporo muzika ide a brzo pjevas .
Poenta pjesme je da zatupi glupane, jel?

Dobro tvoje mišljenje bmk.

Ne pjevam nego repam, i jedna stvar je drum linija a druga stvar melodija.

ćao
dennah je napisao/la:

ćao
Samo ti kazem sta mislim .Nema potrebe za vrijedjanjem .
btw pise komentari pozeljni .
dennah je napisao/la:

ćao
Ne znam koji si k dig'o temu ako nećeš da gledaš postove koje govore o propustima u pjesmi :S
Ritam i repanje lijepo uskladjeno, samo skrecanje mrvicu popravi.
Normala, mada ne slusam ovo, regularno je.
Dobro ti je vrabaCC rekao. Rap pjesme imaju najbolji tekst pjevaju uvjek o necemu..o ljubavi,zivotu,bolu uvijek imaju motive dok u tvojoj pjesmi ne vidim neki smisao, meni se licno ne svidja....glas onako ;)
centurion93 je napisao/la:
Dobro ti je vrabaCC rekao. Rap pjesme imaju najbolji tekst pjevaju uvjek o necemu..o ljubavi,zivotu,bolu uvijek imaju motive dok u tvojoj pjesmi ne vidim neki smisao, meni se licno ne svidja....glas onako ;)
Ovo je battle/represent/hardcore traka ako nisi skont'o, ako ti se slušaju ljubavne idi slušaj Elitne Odrede je***e i tako to.
Neki se rode za rep a neki uce 40 godina ti ocito nisi naucio :r
dennah je napisao/la:
Ovo je battle/represent/hardcore traka ako nisi skont'o, ako ti se slušaju ljubavne idi slušaj Elitne Odrede je***e i tako to.
Ti se dobro zanio pa se i po forumu nastavio battle-at s tim rjecnikom, umjesto sto si napiso "komentari pozeljni..." trebo si onda stavit "samo gotivni komentari pozeljni...", ako vec ne mozes razlicitu kritiku i misljenja da podneses, a ne odma vrijedjas ako ti ne odgovara, sa tim stavom nigdje neces stici.
codex je napisao/la:
Ti se dobro zanio pa se i po forumu nastavio battle-at s tim rjecnikom, umjesto sto si napiso "komentari pozeljni..." trebo si onda stavit "samo gotivni komentari pozeljni...", ako vec ne mozes razlicitu kritiku i misljenja da podneses, a ne odma vrijedjas ako ti ne odgovara, sa tim stavom nigdje neces stici.
Ne vrijeđam nikoga, nego samo iznosim činjenice da naš mentalite može samo ukapirat ljubavnu stvar i te pi**o-pačenićke trake eto toliko.
  simpatican neki decko 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.