Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

macak

91 pregled · 12 odgovora · otvorena 16.10.2010. u 19:26

Imam jedan problem sa mackom u zadnja 3 dana nigdje nece da hoda niti da sta jede rijtko uzme nekad samo lezi,

da mozda nije bolestan ili vec nesto drugo

hoce li mi macak biti bolje :(((
da ti macak nije pokupio trojanca

skeniraj ga

Post dobio šamar od reLo

Hahahahahaha, veterinar.ba :D

Gurni mu toplomjer u guzici i vidi ima li temp

Post dobio šamar od reLo

Pa od samog cekanja i gledanja u njega nece mu nista biti bolje.
Preporucujem ti ako si iz Sarajeva da ga odneses u Svijet ljubimaca koji se nalazi na socijalnom (izmedju kafica Pronto i super marketa Interex). Ako ne, odneses ga nekom veterinaru u svojoj okolini.

GL  

Post dobio aplauz od reLo

Ovako, moj macak je isto 4 dana, bas cetiri puna dana/noci tako samo lezao ... na kraju petog dana popio je dosta vode, i onda se poceo oporavljati da bi nakon 4-5 dana opet vratio tezinu, razdraganost i "macije sposobnosti" ... dakle valjda se zatrovao kao moj, ali opet ako si u mogucnosti kod veterinara odvesti i to sto hitnije ... poZ
Kao sto vidis, ovdje neces dobiti normalan odgovor.

- Ta tema ne ide na ovaj Site, jer ima "pametnih" ljudi koji ce ti reci "pametan" odgovor. 

Jednostavno, otidji veterinaru i neka on pregleda =]
PeniK je napisao/la:
Pa od samog cekanja i gledanja u njega nece mu nista biti bolje.
Preporucujem ti ako si iz Sarajeva da ga odneses u Svijet ljubimaca koji se nalazi na socijalnom (izmedju kafica Pronto i super marketa Interex). Ako ne, odneses ga nekom veterinaru u svojoj okolini.

GL 8) :-*
pitaj ga koji ti je ku**c!
Ova dvojica gore , šamari.

Meni je pas tako uginuo.
Okupao ga ja i vode mu u usi nasuo,kad sam bio mali.
i tako 2 - 3 dana samo lezo nije jeo , pio i jedno jutro , ja krenem napolje , on mrtav!

R.I.P :-(
Samke4zr4il je napisao/la:
pa pitam vas da ga ne nosim bezveze veterinaru, mozda nije nesto opasno 
"Da ga ne nosim bezveze" ?

- ovdje ti moze reci svako svoje misljenje, a sad jel' iko pogodio sta se njemu trenutno desava ne zna se, tako da nije "bezveze" 

Zdravlje je u pitanju.
miire je napisao/la:
"Da ga ne nosim bezveze" ?

- ovdje ti moze reci svako svoje misljenje, a sad jel' iko pogodio sta se njemu trenutno desava ne zna se, tako da nije "bezveze" :)

Zdravlje je u pitanju.
a tako sam imo psa otrovo se odveo ga veterinaru sutre on premino :)
Samke4zr4il je napisao/la:
pa pitam vas da ga ne nosim bezveze veterinaru, mozda nije nesto opasno :)
Evo ovako mrzelo me citat gore komentare.
Ovo cu ti reci iz iskustva i ja sam imao isti problem sa mackom i odneo sam ga kod veterinara i on je rekao da ima temparaturu dao mu neku inekciju i bilo mu je bolje posle 1sat
ja ti preporucujem ako ti je stalo da ga odvedes veterinaru jer niko od nas nemoze reci stamuje pa cak i ako je veterinar.
Ako hoces poslusaj savet pa ga vodi veterinaru.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.