Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 50 bodova

NeoBux objasnjenje

273 pregleda · 19 odgovora · otvorena 14.10.2010. u 20:46

Poz svima!

Evo reg sam se na neobux i sad ne znam nista kako sto i kako se isplacuje,itd...

Ko zna nek mi objasni ako zeli,dobije bodove. Jednostavno

1.Kako se zaradjuje ?
2.Kolika je minimalna svota novca da mogu da prebacim na paypal?
3.Referali kako sta?
4.Itd...

Hvala!
evo ja sam se danas registrovao, pa nisam ni ja bas skontao sve :D, ali mogu ti malo pomoci

kad se ulogujes, imas ispod tvog nick od stranice "View Advertisements (4)", udjes u to kliknes na jedno, i u lijevom cosku ces vidjeti kako se puni neka zuta linija, sacekas 10ak sekundi i na sledeci. Svaki taj klik daje ti 0.01$, tj. svaki dan dobijas 0.04$. Ja cu kad kupiti referal kad skupim para, jer mi se tako najlakse cini, samo ne znam sta znace oni packovi....

ja mislim da mozes prebaciti koliko zelis na paypal...

to je sve sto ti mogu reci, a bodove daj nekom drugom ko ce ti vise reci :D
Rješenje
Da si malo pročitao šta piše na njihovom sajtu, možda bi i našao nešto. Ali evo ja ću ti objasniti:

1. Novac zarađuješ tako što se prijaviš (loguješ) i pregledaš one reklame (advertisment). Većinom se te reklame gledaju po nekoliko sekundi (npr. 30) i nakon tog vremena zaradiš $0.010.

2. Prvi put možeš zatražiti isplatu od $2.00, drugi put $3.00, treći put $4.00 i sve tako do $10.00. Nakon $10.00 možeš zatražiti isplatu kad god želiš.

3. Što se tiče referala, dobiješ link koji šalješ drugarima itd. na koji oni trebaju da kliknu.

Više o svemu ovome možeš nači naovoj stranici:
http://www.neobux.com/?u=a

Sajt je siguran, nije scam ali ja nisam neki ljubitelj toga. Ja više preferiram Bux.to.

GL!
What is the minimum value to cashout?
The minimum amount paid is $2.00 on the first cashout.

This amount will increase by $1.00 for each cashout until it reaches a fixed minimum amount of $10.00.

After that, the minimum amount will always be $10.00

kad se ulogujes, imas ispod tvog nick od stranice "View Advertisements (4)", udjes u to kliknes na jedno, i u lijevom cosku ces vidjeti kako se puni neka zuta linija, sacekas 10ak sekundi i na sledeci. Svaki taj klik daje ti 0.01$, tj. svaki dan dobijas 0.04$. Ja cu kad kupiti referal kad skupim para, jer mi se tako najlakse cini, samo ne znam sta znace oni packovi....

ja mislim da mozes prebaciti koliko zelis na paypal...

to je sve sto ti mogu reci, a bodove daj nekom drugom ko ce ti vise reci
A sta je to referal i koliko kosta?
Imas i onog bota sto sam klikce i sve radi, monkey nesh zab sam sad.

Uglavnom imo sam tamo oko 20 dolara, i nista dobio nisam

tako da zaboravi
1. na pocetku imas 4 klika na dan po 1 cent
2. minimalno je 2.5 dolara da prebacis :D:D
3. kad skupis minimalno 2.5 dolara, mozes da kupis tzv referale, ili ti robote koji klikaju za tebe...
tako sve vise i vise zaradjujes
4. onda kad skupis 10 dolara (ide mnogo brze sad zbog 'referala') mozes ih jos uzet i tako sve :D exponencijalno raste zarada mozes i golden membership uzet (to je malo skuplje) onda vise zaradjujes ...
i da znas PayPal ne isplacuje u Bih :D

Tnx to SHEF the man :D:D
newfag,nema para bez lopate ;0
timmysa je napisao/la:
1. na pocetku imas 4 klika na dan po 1 cent
2. minimalno je 2.5 dolara da prebacis
3. kad skupis minimalno 2.5 dolara, mozes da kupis tzv referale, ili ti robote koji klikaju za tebe...
tako sve vise i vise zaradjujes
4. onda kad skupis 10 dolara (ide mnogo brze sad zbog 'referala') mozes ih jos uzet i tako sve exponencijalno [/B]raste zarada mozes i [B]golden membership uzet (to je malo skuplje) onda vise zaradjujes ...
i da znas PayPal ne isplacuje u Bih

Tnx to SHEF the man
Šta bolan ne isplaćuje u BiH? Kakve veze ima PayPal sa državom. Sa PayPal accounta prebaciš na kreditnu/debitnu karticu i podigneš u banci u kojoj si i izvadio tu karticu. Nema se tu šta komplikovat.
Iskreno vise se zaradi ako po ulici hodas i trazis kovanice one po 10 i 20 kf.
TitaniuM je napisao/la:
Šta bolan ne isplaćuje u BiH? Kakve veze ima PayPal sa državom. Sa PayPal accounta prebaciš na kreditnu/debitnu karticu i podigneš u banci u kojoj si i izvadio tu karticu. Nema se tu šta komplikovat.
nezz meni je tako reko ovaj lik jedan zna ga pola gamersa sigurno a ima 50+ godina :D:D da njemu nisu isplatili sa paypala pa je moro preko nakog alertpay-a :)
timmysa je napisao/la:
nezz meni je tako reko ovaj lik jedan zna ga pola gamersa sigurno a ima 50+ godina da njemu nisu isplatili sa paypala pa je moro preko nakog alertpay-a
Pa drugo je koji način isplate podržava taj sajt, a drugo je ovo što ja govorim. Ako mu nije mrsko, neka napravi sebi AlertPay account i to je to. Isti je princip kao i na PayPal.
TitaniuM je napisao/la:
Pa drugo je koji način isplate podržava taj sajt, a drugo je ovo što ja govorim. Ako mu nije mrsko, neka napravi sebi AlertPay account i to je to. Isti je princip kao i na PayPal.
Prico sam sa frajerom , koji se razumije u servisu jednom , i on mi je reko , da je nasa drzava ( BiH ) iskljucena iz paypala , zato sto su nekad , poslje rata , neki momci uletili u sistem paypala , mescini da su iz Bihaca bili..i od tad smo na black listi il slicno
Medixon je napisao/la:
Prico sam sa frajerom , koji se razumije u servisu jednom , i on mi je reko , da je nasa drzava ( BiH ) iskljucena iz paypala , zato sto su nekad , poslje rata , neki momci uletili u sistem paypala , mescini da su iz Bihaca bili..i od tad smo na black listi il slicno
Onda su mene na toj "crnoj listi" izostavili jer ja imam PayPal account i na njemu trenutno držim neki novac.
TitaniuM je napisao/la:
Onda su mene na toj "crnoj listi" izostavili jer ja imam PayPal account i na njemu trenutno držim neki novac.
Ma nije bas to tako , uglavnom nesto ima sto mi nemozemo
TitaniuM je napisao/la:
Nego brate da ja tebe nesto pitam :D .

Ovaj NeoBux on je 100% siguran ? Znaci kad dobijem 2$ mogu da ih prebacim na AlertPay acc ?
Mi mozemo napraviti paypal acc i kupovati online sta hocemo ali ne mozemo primati novac na njega koliko ja znam :(
53m1r je napisao/la:
Imas i onog bota sto sam klikce i sve radi, monkey nesh zab sam sad.

Uglavnom imo sam tamo oko 20 dolara, i nista dobio nisam

tako da zaboravi
to što ti nisi na pošten način igrao igru, nisi ništa ni dobio, greasemonkey pa neke skripte pa žega, još dobitak očekuješ

čiteru
ned je napisao/la:
newfag,nema para bez lopate ;0
Na NeoBux-u se da lijepo zaraditi. Barem, da imas za 2-3 premium account-a na Rapidshare/megaupload/itd. mjesecno.
Ja sam jedno vrijeme tako sebi nabavljao i prodavao, pa jos vise zaradjivao. ^^

Samo ima jedna caka. Ako si vise od mjesec dana inaktivan, resetuje ti se acc. i pobrisu ti se referali i zarada.
Ja sam imao preko 500 referala, ali sam tada otisao na more, pa vamo pa tamo. Preko mjesec dana nisam usao na site i imam sta da vidim. Tada sam i saznao za to pravilo. Tuzno.

Uglavnom, preko te seme sam znao po jedno 100tinjak KM zaraditi za mjesec dana. Bez lopate/krampa/metle/cigle/cementa/kasikare/kalasnjikova....

Naravno, ne pada mi napamet da sada ponovo pokusam. Preko pola svijeta sada vec zna za to, tako da nema referala bez nekog pocetnog kapitala. Mogu slobodno reci da sam bio medju prvima koji je napravio blog za zaradjivanje preko tih sajtova i pokupio sam referala i referala. Blog mi radio jos prije nego sto je NeoBux otvoren. Stvarno nove seme, nove sajtove. Ali samo je NeoBux bio stvarno kvalitetan. Ostalis u.... meh..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.