Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Prijevod filma ?

139 pregleda · 16 odgovora · otvorena 12.10.2010. u 20:47

Vecer gameri!
Ovako skinuo sam sebi film "Rec 2" ali je na spanjolskom pa sad da li neko zna i moze mi objasniti kako da ubacim prijevod na nasem jeziku ili engl ? :D..
Hvala!
Nađeš taj prevod na google na hrvatskom, ili kojem već, i pustiš film, i prevod povučeš u taj media player.
Ako prevod brza ili kasni, tražiš neki drugi.
pogledaj u folderu da li se nalazi subtitle od tog filma, ako se nalazi obrisi ga i ucitaj jedan od ovih link
voLume je napisao/la:
Nađeš taj prevod na google na hrvatskom, ili kojem već, i pustiš film, i prevod povučeš u taj media player.
Hmm malo sam noob za ove stvari kako mislis povucem ga ako mozes objasniti ? :D..Hvala
Je*********l je napisao/la:
Hmm malo sam noob za ove stvari kako mislis povucem ga ako mozes objasniti ? ..Hvala
Pa baš tako, kada pustiš film, samo prevod dovučeš u media player. Ne znam kako da ti objasnim 'ebo te.
voLume je napisao/la:
zašto da tražiš drugi, kad možeš podesit brzinu, makar u bs playeru sa Ctrl+ < i Ctrl + >
=)
AltF4 je napisao/la:
zašto da tražiš drugi, kad možeš podesit brzinu, makar u bs playeru sa Ctrl+ < i Ctrl + >
=)
Hajd' mu objasni...
ne može ni ovo da skonta.. 
Skino sam ovo titlovi sto mi je ovaj prvi dao pustio film otvorio ovaj prijevod sa WMP ali nece da mi pokrene filma nikako :((..sta sad ?
Hmm malo sam noob za ove stvari kako mislis povucem ga ako mozes objasniti ? ..Hvala
drag 'nd drop, znaš kako prebacit sliku sa desktopa u folder, bez da koristiš kopi/pejst , uzmeš sliku, znači klikneš (ne puštaš klik) na nju i vučeš po ekranu, onda je prebaciš do slike foldera i samo pustiš klik.

e sad skineš sa titlovi.com, dobiješ zipovano nešto, tražiš file sa .sub na kraju, prethodno pustiš film, uzmeš taj .sub file, i vučeš po ekranu, onda ga samo pustiš na već pušten film, na video, i trebalo bi da radi.

=)

j**o te wmp, koristi VLC ili bs player

da, ima i .srt, pretežno je .sub, al isti ku**c, samo uradi ono gore napisano =)

Post dobio aplauz od KillaOR

Skino sam ovo titlovi sto mi je ovaj prvi dao pustio film otvorio ovaj prijevod sa WMP ali nece da mi pokrene filma nikako (..sta sad ?
Koji crni WMP. Skini BS Player, GOM player ili VLC Media Player, i uživaj.
A jebote nisam vas pitao da li mi treba WMP itd nego kako ovaj prijevod srediti da gledam film na miru ^^
A jebote nisam vas pitao da li mi treba WMP itd nego kako ovaj prijevod srediti da gledam film na miru ^^
Čini mi se, da tebi samo Bog može objasniti kako, šta...
voLume je napisao/la:
Čini mi se, da tebi samo Bog može objasniti kako, šta...
Hahah haj odjebi neznas ni objasniti njub! Tesko se onome kome ti sta budes morao objasnjavat XD

Post dobio šamar od KillaOR

Ovaj nas nasao zajebavati?
Evo mrzelo me citat sve komentare pa da ti kazem otprilike sta ti treba da gledas filmove sa titlom.

1.Kad imas filim trebas ga u necemu pustit za to uzmi GOM player.
2.Kad pustis filim onda uzmi skini sa ovih stranica titl
http://www.podnapisi.net/
http://titlovi.com/
Mozes i na google ukucat ime filma i titl pa jezik koji hoces.
3.Pusti filim u GOM p i prevuci titl na fili tj u gom player.
4.Gledaj filim.

Vazno ako ti titl nevalja pa kasni ili zuri mozes ga podesavat sa tackom(ubrzat titl) i zarezom(usporit titl),ali ti ja preporucujem da skines bar 3/4 titl neki bi trebao valjat.

Eto nadam se da sam pomogao ako ti nije nesto jasno pitaj.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.