Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

pes 2010 ...

105 pregleda · 10 odgovora · otvorena 10.10.2010. u 01:21

pozZ svima ... Evo igram pes 11 vec deset- ak dana i nisam uopste odusveljen . Par rvih nekoliko utakmica mi se cinilo da je savrsen , ali nakon odredjenog vremena mi je postao "sranje" . Prvenstveno zbog toga sto je previse tesko zabiti gol u situacijama " 1 na 1 sa golmanom" , onda sviraju se nekakvi glupi prekrsaji koji nemaju veze s prekrsajem:) , zatim kad osutam na gol imam osjecaj da lopta "ide 2 sata" :S ... ima jos nekoliko razloga ali ti su glavni . Jedino sto mi se svidja su ona dodavanja ... i normalno grafika .. Sta vi mislite o svemu ovome ?? :D

btw igrao sam fifu na xboxu i izgleda mi puno bolje od sokera !
to sto kazes 1v1 sa golmanom tesko dati go .... to mi se svidja malo realnije , al po meni pes 09 je najbolji nece nikad napravit bolji !!!

btw. tema Pes 2010 il 2011 ?
predji golmana i daj go nemos vise samo osutat 1v1 sa golmanom
Nije los ovaj novi pes .Svidja mi se grafika i pokreti igraca .Dodavanje je teze .Ubacivanje lopte u 16 je puno lakse :D
eLight je napisao/la:
to sto kazes 1v1 sa golmanom tesko dati go .... to mi se svidja malo realnije , al po meni pes 09 je najbolji nece nikad napravit bolji !!!

btw. tema Pes 2010 il 2011 ?
najbolji jer možes uzet loptu sa Valdezom sve ih preć i zabit gol , nije loš ...

btw. može link đe mogu skinut čitav PES , pojo sam viruse ...
SNACK24 je napisao/la:
predji golmana i daj go nemos vise samo osutat 1v1 sa golmanom :)
Pa gdje je to realno ??? J**o te ta igra ako ja moram stalno driblat golmana da bih zabio gol :S . Umjesto da naprave da ga u 90 % situacija zabije oni napravili obratno :S .
Ako znas zabiti 1 vs 1 mozes uvijek zabit :P ha ya igram sa Ajaxom master league crate team..oni retardi igraci i usao u finale LP protiv reala :)
Meni licno je prejak.Skinuo sam ga danas negdje oko 5 sati,i tek sad sam izasao iz njega.Jednostavno je realisticnije nego predhodni,dok sam u 10-ci nakon prve utakmice izasao .... Lijepa grafika,igraci se bolje ponasaju,kao sto sam rekao realisticnije je,olaksano dati go kad ubacujes,i jos puno sitnica.Sve u svemu i love this game !
Reci cu kosto sam reko na emag.

Posle nekoliko odigranih tekmi, vrlo sam zadovoljan ovo sto je "KONAMI" napravio. Mnogo realna igra u odnosu na ranija izdanja itd...

Primjetio sam dosta bagova u igri.Cisto uklizavanje na loptu je u 60% slucajeva faul! Jednostavno nikad se ne zna sta ce da te snadje! i na "X" i na "O" jako su velike sanse da se napravi faul KOJI NE POSTOJI!!!

Bag koji mi se vec 5 puta dogodio jeste da mi golman hvata loptu van kaznenog.

Sto se tice slobodni udaraca nesto su laksi od prethodnog PES-a,dok su penali isti ko na 2010.

Ovo je sto se tice piratske verzije.

Sto se tice orginalnog primjerka nisam jos naisao na bug.
xxxk je napisao/la:
najbolji jer možes uzet loptu sa Valdezom sve ih preć i zabit gol , nije loš ...

btw. može link đe mogu skinut čitav PES , pojo sam viruse ...
ti to uradi ja ti dam pc svoj odma
Po meni, ovo je do sada najbolji napravljen PES, kao i što bi trebalo biti.Međutim ima pojedinaca na koji su navikli u 6 da zabijaju golove sa centra i da prolaze igrače kao duhove što se u ovom sokeru to i ne može tako lahko.To što je soker realniji, to je bolji, al eto opet ću ponovit ima pojedinaca.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.