Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Prenos Utakmice

113 pregleda · 7 odgovora · otvorena 08.10.2010. u 15:36

Prenos utakmice Albanija - BiH na BHT1

Nakon brojnih peripetija i nekoliko rundi neuspješnih pregovora, BHT1 uspio je svojim gledateljima osigurati prenos utakmice Albanija - Bosna i Hercegovina, koja je će se večeras igrati u Tirani sa početkom u 20.30 sati.

Kako saznajemo, pokušaji BHT1 da svojim gledateljima obezbjedi prenos utakmice su urodili plodom, pa će svi ljubitelji fudbala i navijači reprezentacije u našoj zemlji ipak večeras moći gledati, nadamo se, dobru igru i pobjedu "zmajeva".

"Učinili smo sve kako bi obezbjedili prenos iz Tirane zbog velikog interesa javnosti, ali prije sveg zbog naših gledatelja", rečeno nam je iz državne televizije.

Nismo uspjeli saznati cijenu ugovora o prenosu susreta, ali je upravo to bio kamen spoticanja tokom proteklih dana. Naime, agencija SGM tražila je 150.000 eura za prava, ali BHT1 nije bio u mogućnosti obezbjediti sredstva.

Izvor
Dobro jutro.
GG ! ako je istina svaka cast BHT1 sto prenosi nasu BIH, jer tuzno a jos zalosnije bi bilo kad nasu reprezentaciju nebi prenesila nijedna televizija !
Šiptari bi 150 000 € ccc
Ma nevjerujem ja ovim nasim nista novirani znaju nekad lupati ali nadam se da su obezbjedili to jbt ostali prenose 2,3 svoju ligu mi nemozemo repku ccc
Ako bude nekim slucajem ja opet necu moc gledat
Idem na neku predstavu il nesh
Koja je, po redu, ovo tema oko utakmice i prenosa? Ovo fakat vise nema smisla.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.