Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Ne mogu uci na Facebook?

104 pregleda · 5 odgovora · otvorena 06.10.2010. u 20:02

Pozdrav svima zasto kada zelim uci preko kompijutera na Facebook pise mi da je nemoguce a kada ulazim preko laptopa odmah mi udje i obrisao sam mozillu i instalirao je opet i probao preko internet explorera i idalje mi ne zeli sve stranice hoce ali facebook mi nece??? Zasto?
Da Bog da ne mog'o uci na G.ba pa ne mogao ni postat ovoliko tema.
ne valja ti taj kompijuter, baci ga kroz prozor, pomaze 100 %
Xavi_Hernandez je napisao/la:
Da Bog da ne mog'o uci na G.ba pa ne mogao ni postat ovoliko tema.
Da Bog da da tebe više banuju i da ne smaraš svaki dan ljude svojim glupim "džabe" postovima.

@ topic

probaj uc sa google chroomom
Sine, da ti za pocetak kazem da na gamersu nije poenta svaki dan dignuti 3 nove teme.. Vec si dizao istu temu, zavrsila je u kanti.. Evo ovu cu ti ostaviti, ali mislim da izmisljas probleme.. Tako da ako ne stavis sliku sa datim problemom, gdje tacno mozemo vidjeti o cemu se radi, tema se kantira ti se banujes.. HF
KillaOR je napisao/la:
Sine, da ti za pocetak kazem da na gamersu nije poenta svaki dan dignuti 3 nove teme.. Vec si dizao istu temu, zavrsila je u kanti.. Evo ovu cu ti ostaviti, ali mislim da izmisljas probleme.. Tako da ako ne stavis sliku sa datim problemom, gdje tacno mozemo vidjeti o cemu se radi, tema se kantira ti se banujes.. HF
evo stavit cu ti sliku ako mislis da lazem...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.