Pozdrav svima planiram kupit CS 1.6 steam kada odem na steam comunity vidim da se sa njihove stranice moze kupit steam... eh sad moj drug mi je jos prije pricao kako je on kupio steam preko interneta i da nema rok trajanja... e dali je to istina planirao sam kupit steam preko njihove stranice ali me zanima imam 16 god a da nemucim roditelje planirao sam uzet neku karticu pa jer mi mozete objasnit sta gdje da odem koja je najbolja banka koja kartica za te gluposti i tako to????
Diskusija
Zaključana
Kupnja steam accounta?
234 pregleda · 11 odgovora · otvorena 05.10.2010. u 21:22
Ma nemoj se mucit , g0ran ti to uradi.
Dadnes mu 10 km i dobijes steam sa svojim acc
namiiik je napisao/la:
Pioneer je napisao/la:
Znam brate ali nisam iz BiH.. iz Hrvatske sam a vidim da je na njihovim stranicama 7,99 € e sad dali je to za 1 mjesec ili za stalno?? dali netko zna i dali cu moci igrat preko steam p48 protokol..

To ti je za stalno , znaci ti napravis acc i on ti kupi igricu i gotovo

ili add ga na msn [email uklonjen] pa vidi kako on to uradi , ne znam dogovorite se vas 2
nameek je napisao/la:
Pa kupis mu Eronet kredit 
ili add ga na msn [email uklonjen] pa vidi kako on to uradi , ne znam dogovorite se vas 2

a dali netko zna ovo preko njihove stranice opcenito prvo trebam napravit karticu kako, sta, gdje da odem kupit
Pioneer je napisao/la:
Aha...
a dali netko zna ovo preko njihove stranice opcenito prvo trebam napravit karticu kako, sta, gdje da odem kupit
Post dobio šamar od 100kaa
Pioneer je napisao/la:
Aha...
voLume je napisao/la:
Ne kupuj od njega, prodaju kardovane steamove.
Spusti se vise na zemlju i ti i Trane , vi mi neko znate sta ste vi ste moj ...
nameek je napisao/la:
:r
Raifajzen banka pusti ove morbide nek se svdjaju
8-);)
8-);)
ako nemas karticu uplatis covjeku preko banke na njegov racun i on ti uzme, mozes i meni tako voljan sam izaci u susret..
prvo napravis sebi acc na steam.Pa onda udjes na acc logujes se, i onda ides purchase tako nesta pise i nadjes cs 1.6 ako imas kreditnu karticu nije bitno koju kucas podatke i to je to. Kasnije dobijes mail i u mailu ti pise sta da uradis da ga aktiviras 10 min posla.;)
Post dobio aplauz od 100kaa
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.