Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Oklop ORGINAL !!!!

236 pregleda · 10 odgovora · otvorena 04.10.2010. u 20:19

Nači postavio sam temu slicnu prije nek dan ali tema je odma obrisana i molio bih da ne brisete.Hvala
Eh ovako potrebna mi je informacija gdje ima da se kupi orginal oklop za nokiu n95 (obicna). u Tuzli, Kalesiji, Zivinice,.... itd

NAči samo orginal oklop me interesuje ili na piku ako gdje mada sam pretzaio sve.Novo mi treba
pa brate nije da valjda zivis u Zuzli a ne znas gdje ima radnja telefona ?  Nadjes takvu jednu i udjes unutra i pitas... 
Lockerz je napisao/la:
pa brate nije da valjda zivis u Zuzli a ne znas gdje ima radnja telefona ? :r Nadjes takvu jednu i udjes unutra i pitas... :D
znamja mnogo radnji ali nema orginal oklopa imaju samo kopiju.
Tako nešto možeš naći samo u Nokijinim ovlaštenim servisima, a cijene su paprene 

Post dobio aplauz od 100kaa

Kao sto sam nedavno pisao na temi, mislim da je tako i u drugim gradovima (kao u Sa). Imas par veleprodaja i vecina ti tih servisa mob. uzima robu iz istih, jer sad npr. zamisli da dodjes u servis i ono pitas za oklop lik ti kaze npr 120km :S ko bi promjenio, a kad kaze 15 nekako je drugacije =) . Znaci pokusaj preko neta nekako narucit sa njihovih stranica, mroa bit negdje =D
MaRiJo4EvEr je napisao/la:
ahhahha ovo ide u moju galeriju...
btw.Sorry za spam (pogledaj na pik.ba malo)
hah

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.