Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

www.visesporta.info

351 pregled · 19 odgovora · otvorena 04.10.2010. u 11:40

Pozdrav gameri .

Znaci da predem na stvar , www.visesporta.info je informativni sportski portal , koji ce se baviti vijestima o sportu znaci kao npr : www.sportsport.ba jedna od popularniji stranica.

Pa se traze ozbiljni momci koji mogu pisati vijesti svakodnevno iz ovi oblasti :
Euro Fudbal:
Kosarka:
Rukomet:
Auto Moto:
Odbojka:
Ostali Sportovi :

Et znaci trazim ozbiljne ljjude koji mogu pisati vijesti svakodnevno ,

Pozdrav Kontakt pm!
Sry ako je tema u pogresnoj rubrici
Kol'ko se placa?
Ja ti mogu pisati ako hoces vjesti ne za sve rubrike ali mogu za neke??? :D
Sumnjam da ce te nesta uspjet puno al et. Ima dosta ovih sportskih stranica koje su vec zavladale kao sportsport.ba zavisi kakav bude dizajn stranice,sta znas mozda bude nesta. GL sa stranicom :) Ja bi mogo za svaku rubriku posto pratim svaki sport;
vo1ce je napisao/la:
Sumnjam da ce te nesta uspjet puno al et. Ima dosta ovih sportskih stranica koje su vec zavladale kao sportsport.ba zavisi kakav bude dizajn stranice,sta znas mozda bude nesta. GL sa stranicom Ja bi mogo za svaku rubriku posto pratim svaki sport;
skini mu blok da se dogovorite
cuj momak od 15 godina dtzi sajt o sportu,vec vidim kako propada.sto ti mislis da likovi od 15,16,17 godina mogu to radit pa da mogu niko u skolu nebi isao svi bi visili na netu.
Kakav je to sajt o sportu ako ces samo prevoditi vijesti sa drugih stranica? Ozbiljan sportski sajt mora imati svoje novinare koji će istraživati i pisati novosti... Jednostavno, priši propalo.

Više bi uspio da si otvorio višesporta.blogger.ba.
Ako placas , mogli bismo se dogovoriti . Javi se na pm ili msn ...
reLo je napisao/la:
Kakav je to sajt o sportu ako ces samo prevoditi vijesti sa drugih stranica? Ozbiljan sportski sajt mora imati svoje novinare koji će istraživati i pisati novosti... Jednostavno, priši propalo.

Više bi uspio da si otvorio višesporta.blogger.ba.
Joj relo, ja sam uvidio da si ti dosta pesimistican covjek. De bolan, ti kao odrastao covjek moras malo vjere ulagati u njih, primjer. ove ovdje momke.

Sta ako ne uspiju? Hoce propasti svijet? Hoce oni propasti? Ovako ce bar probati nesto uraditi, pa ko zna mozda uspiu

Nemam nista protiv tebe, ovo je samo moje misljenje
Svaka vama cast momci ali to sto hocete da uradite je bezveze stvar , svaka informativna stranica bilo kojeg tipa ima ljude koji dobivaju informacije iz prve ruke i koji idu po dogadjajima i pisu itd nebitno

Sta ce vam stranica ako cete cekat da izadje na sportport ili sportin pa vidite kako je on napisao i stavljas na svoju str

Novinare itd na gamersu neces naci jer vecina nezna gramatiku
IFC je napisao/la:
Joj relo, ja sam uvidio da si ti dosta pesimistican covjek. De bolan, ti kao odrastao covjek moras malo vjere ulagati u njih, primjer. ove ovdje momke.

Sta ako ne uspiju? Hoce propasti svijet? Hoce oni propasti? Ovako ce bar probati nesto uraditi, pa ko zna mozda uspiu

Ma znam sta govorim jarane... Da bi uspio moras imati inovativnu ideju a ne praviti stranicu sa sadrzajem koji postoji na 50 drugih stranica... Samo mu kazem da se ne upusta bezveze u projekat jer nema sanse da uspije, pogotovo zbog toga što ovdje traži ljude koji će mu pisati vijesti...I to za dzabane.
megamix je napisao/la:
Kol'ko se placa?
Pa ni sportsport.ba kad se tek otvorio nije nikog placo, a uopste niko ne placa na prvu nego normalno ako se pokazete sposobnim pa tek onda. A ovo prevodjenje vijesti je najjednostavnija stvar jer to moze bilo ko sa prosjecnim znanjem engleskog jos ima google translate tako da hiljade njih su u stanju to radit pa je jedino mjerilo vrijeme koliko ga mozes izdvojit, dok su u prednosti za placanje novinari koji izvjestavaju s lica mjesta, licno intervijusu.
Koji site jbt otvori mi admina za Joomlu
IFC je napisao/la:

Ne spominji ti više gramatiku Boga ti, prvo na svojoj poradi.
ellyx je napisao/la:
Koji site jbt otvori mi admina za Joomlu :r
Možda još u izradi....... :D
Vacheron je napisao/la:
Možda još u izradi.......
šta stavlja onda na g.ba ako je u izradi

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.