Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Copied Movie [MUST HELP]

291 pregled · 16 odgovora · otvorena 03.10.2010. u 00:48

He's probably some kid, so chill out. There are lots of rippers like him, so don't worry. Everyone will know that you are the original creator, just reply on his video that he copied yours.
Yes i understand but if only i comment in his video it would it be like nothing, he will delete the comment, but nevermind , kid brain.

Error, I cannot comment he maybe blocked me :) that's why i need your help g.ba ty
hejm1 je napisao/la:
Yes i understand but if only i comment in his video it would it be like nothing, he will delete the comment, but nevermind , kid brain.

Error, I cannot comment he maybe blocked me :) that's why i need your help g.ba ty
I know that he'll probably delete comment, but most of the people will know that he's a ripper. I think that he's 15 yo kid, he will eventually realize that ripping is bad.

Administrator can ban him, but he has like 15 accounts here, that wouldn't do anything at all...
Koliko znam acc na g.ba mu je Nedac4zr4il, rip = R.I.P

I </3 rippers

EDIT: Chill out, everyone here knows its ur movie, it was in the contest
Dobar je ovaj, Lima je ripovo Awoken Eyes
nyonyo je napisao/la:
Dobar je ovaj, Lima je ripovo Awoken Eyes
Daj ne seri :O Najbolji fullmovie na svijetu od 30 min??
He is a big Ripper and cheater.

Ne zamjerte nisam dobar sa engleskim
nyonyo je napisao/la:
http://gamers.ba/forum/32/88996/-movie-by-limmaa/

Eto teme, ne znam jel obrisao video.
HAHHAHAHAHAHAHHA puko od smijeha lik kaze ne svidjaju mi se efekti eo ti jedna 2 jer si zbirao demoe hahahahahahahah
Nije ovo jedino što je on Ripovao. Piše ispod nedac4zrail a frag od nikole..
Kopirao cijeli tekst, on u hqmedia ?

- Svi znamo da je tvoj movie, nemas se sta nervirat ili sl.

Opusteno.
Pa gdje ste Englezi, nisam vas prepoznao.

Uredu, istina je da sam Ripovao i video je obrisan sto se podrazumjeva.

Ova piculadija iz gornjih komentara sto me nazivaju cheaterom? scamerom? zeljni postova na gamersu , mogu da pitaju ugledne clanove ovog portala , a ne one koji samo psuju po temama i na kraju uvjek popuse ban , da li sam ja cheater ili mozda scammer? hhhh

Takodzer ovi koji govore Nedac4zr4il dijete , debil? Za te uvrede me boli kur*c , jer oni koji mi govore su veca djeca od mene

Post dobio šamar od miire

Nedac4zr4il je napisao/la:

Ova piculadija iz gornjih komentara sto me nazivaju cheaterom? scamerom? zeljni postova na gamersu , mogu da pitaju ugledne clanove ovog portala , a ne one koji samo psuju po temama i na kraju uvjek popuse ban , da li sam ja cheater ili mozda scammer? hhhh

Takodzer ovi koji govore Nedac4zr4il dijete , debil? Za te uvrede me boli kur*c , jer oni koji mi govore su veca djeca od mene
Ovim si dokazao da si ripper, a uz rippanje često ide i scammanje.
Cheater jesi, ja sam te banovao na jkj2 radi wh ( 3 runde sam te pratio ) prije toga su te banali jos 3-4 admina al ti si govorio kako si ti igro prije svih nas na jkj serverima kako ti se možemo samo saget' i slično..
Tako da.. ćus (K)

Kako nisi citer?

Meni na cw ga navrno.

ROFL

Takodzer ovi koji govore Nedac4zr4il dijete , debil? Za te uvrede me boli kur*c , jer oni koji mi govore su veca djeca od mene ;)
maybe ur not a kid but u have a brain of a 7 years old kid :O

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.