Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

OGAME

68 pregleda · 6 odgovora · otvorena 02.10.2010. u 12:06

Pa evo iz dosade sam poceo igrati ovu igru i moram priznati da mi je ovo naj bolja browser igra do sad.
I zanima me dali je neko poceo da igra skoro i da napravimo neki savez ili bar da ga add u prijatelje.
univerzum 17.
brate ta se igra izfurala davno,naravno ima raje koja je igra i dalje i igrace se jos al njo ima dost godina..npr ja sam e igrao prije oko 5god
ja kad bio u osnovnoj..od 3-7 raza..bio 21. u 5. univerzumu.naravno da je najbolja browser igra..al pomalo zastarjela..
Ma sta ima veze sto je zastarela ima igraca jos dosta ali nebi da dodajem nekog koga nepoznajem.
Po meni je to najjaca browser igra, igrao sam je nekih cca 4 godine i jos imam acc u uni7 sad sam mislim oko 16tog mjesta, flotaski acc i u modus sam od decembra prosle godine, ako nemas puno vremena da odvojis za tu igru, nemoj ni pocinjati, to je igra koja jako puno vremena zahtjeva.
GollaTuS je napisao/la:
ja kad bio u osnovnoj..od 3-7 raza..bio 21. u 5. univerzumu.naravno da je najbolja browser igra..al pomalo zastarjela..
zastarjela? jel si probo da se logiras u zadnjih pola godine?
mislim ne zastarjela..neg odavno vec postoji..al vidio sam sad novu verziju..mislim vec dugo je na "sceni"

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.