Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

help me ;(

204 pregleda · 12 odgovora · otvorena 01.10.2010. u 20:42

Pozz, imam jedan ne tako mali problem koji se takodje tice admina ali trazim pomoc od mojih kolega forumaša, evo da ne duljim:
na ovom forumu sam vec vise od 2 god. i od prvog dana kada sam se registrovala dobivam neke bolesne komentare na racun mog izgleda :| stvarno sam se iznenadila da ljudi to jest gameri na ovom forumu mogu biti tako odvratni i kao dokaz pogledajte komentare na mojim slikama i uvjerite se sami i presudite ima li razloga za vrijedjanje zbog mojih slika?

PS: treba mi podrska ko je uz mene nek se javi
:(
Ovo je neko hackovao pw ko da gledam ;O
Koliko znam vrijedjanje = ban ?

To ti je samo dokaz napacenosti 90% member- a na ovom portalu.
I šta sad očekuješ , još će te gore vrijeđat 
Omg, citam komentare na jednoj tvojoj slici i vidim reLu kako odgovara.. ne bi zelio da pisem ovdje sta je napisao, ali reLo brate razocaro si me ozbiljno... 

EDIT : najbolje rjesenje da izbrises slike i da se rijesis muka i svih ostalih komentara.. 
Ako nisi shvatila nalazis se na pogresnom forumu 
Pored svakog komentara imas opciju [Brisi], mozes i nekog od administracije kontaktirat.

Ne znam kakvu podrsku i komentare ocekujes, ovo je gaming portal gdje je vecinom mladja raja i gdje je glavna tema oko igara i pc-a, a ne mjesto za skupljanje publiciteta i popularnosti puneci galeriju (polu)erotskim sadrzajem kao sto je dernek.ba i slicno.

Trebala si odma kontaktirat admine nakon sto su ti komentari napisani a ne 1, 2god kasnije jer su se poneki "opametili".

Post dobio aplauz od KillaOR

nediim je napisao/la:
Omg, citam komentare na jednoj tvojoj slici i vidim reLu kako odgovara.. ne bi zelio da pisem ovdje sta je napisao, ali reLo brate razocaro si me ozbiljno... 

EDIT : najbolje rjesenje da izbrises slike i da se rijesis muka i svih ostalih komentara.. 
Ako nisi shvatila nalazis se na pogresnom forumu 
Šta pričaš ti svega ti?
Ostavio komentar: "Vidi te kakva si", nešto u tom smislu.
Ona postavlja polugole slike na forumu na kojem je 101% muškarac i sad se nešto žali. WTF?!
A što se tiče reLo-ovog komentara +1.
Slušaj sada, ovo nije reklamiraj-me.ba ili tražim-sponzora.ba ili savjet.ba ili podrska.ba! OVO JE GAMERS.Ba. Na ovom sajtu vladaju ljudi koju su pomalo ludi "frikovi". To su inače ljudi zaljubljeni u kompjutere i koji nemaju dlake na jeziku. To nije bolest, ljudi se udaju za ogradu, za motor pa da li njih neko proziva bolesnicima? Ne. Ljudi vole kompjutere, znaju gotovo sve o njima i normalno je da im je to zanimacija. Ako im se nešto ne sviđa oni će to i reći. Ako ti se nešto ne sviđa bolje ti je da ih se kloniš jer oni imaju svoja carstva i ako ne pripadaš tu oni će ti reći. To što ti postavljaš svoje slike to je tvoj problem i bezobrazluk jer je Gamers.ba galerija namjenja za skorove i smiješne slike. Ti ovdje od pravog gejmera nećeš dobiti podršku. Kao što su rekli gore, ako ti se nešto ne sviđa obriši komentare i slike i gotova stvar. Ako ti se i to ne sviđa odjebi gamers.

Nadam se da si me razumjela šta sam htio reći.

Ćao.

voLume je napisao/la:
Šta pričaš ti svega ti?
Ostavio komentar: "Vidi te kakva si", nešto u tom smislu.
Ona postavlja polugole slike na forumu na kojem je 101% muškarac i sad se nešto žali. WTF?!
A što se tiče reLo-ovog komentara +1.
citiram reLu "vidite kakva si jado jadava"..

ovo od njega nisam ocekivao... stidite se svi..
nediim je napisao/la:
citiram reLu "vidite kakva si jado jadava"..

ovo od njega nisam ocekivao... stidite se svi..
Ajde ne bulazni matere ti..
Ne mora bit' da je želio bukvalno da je uvrijedi, nego da joj kroz to kaže "koji ku**c stavljaš svoje "erotske" slike na GAMERS.ba, ko da nas boli ku**c za tvoje adute ?" Al' neki od vas ne kontaju šta je skriveno značenje izgleda ;O

I ni u čemu nisu pogriješili ti što su joj to govorili, nek ide na dernek i tamo se prikazuje, kao što neko reče galerija na g.ba je nešto vezano za gaming, neke smješne slike, tzv "failove"
Ima opciju da briše komentare, ima opciju da briše slike, ovako valjda samo želi da postane "poznatija" na g.ba il' da nabije posjećenost.. Možda joj je krivo što je tu nekoliko godina i cura je, a nije ni približno poznata kao npr Rya ili darkie ili šta ja znam..

Ovo je isklučivo moje mišljenje, ne želim ulazit u raspravu ni s kim, jednostavno sam morao nešto da napišem na ovu temu.
Ovako meni nisi ruzna uopste a to sto te vredjau ma iscooleraj ih pusti ili se ponasaju ko djeca ili jesu djeca.
Ali da si stavila neku animi sliku videla bi dobri komentara. :/

Uglavnom pobrisi slike i stavi nek nove i samo brisi komentare koji ti se nesvidjau.:D

elite je napisao/la:
Ajde ne bulazni matere ti..
Ne mora bit' da je želio bukvalno da je uvrijedi, nego da joj kroz to kaže "koji ku**c stavljaš svoje "erotske" slike na GAMERS.ba, ko da nas boli ku**c za tvoje adute ?" Al' neki od vas ne kontaju šta je skriveno značenje izgleda ;O

I ni u čemu nisu pogriješili ti što su joj to govorili, nek ide na dernek i tamo se prikazuje, kao što neko reče galerija na g.ba je nešto vezano za gaming, neke smješne slike, tzv "failove"
Ima opciju da briše komentare, ima opciju da briše slike, ovako valjda samo želi da postane "poznatija" na g.ba il' da nabije posjećenost.. Možda joj je krivo što je tu nekoliko godina i cura je, a nije ni približno poznata kao npr Rya ili darkie ili šta ja znam..

Ovo je isklučivo moje mišljenje, ne želim ulazit u raspravu ni s kim, jednostavno sam morao nešto da napišem na ovu temu.
a sta on i svi vi imate pisat po njenim slikama i komentarisat.. sto vi svoje slike ne postavite pa da vas vidimo kako izgledate.. od pola vas koji je vrijedjate ljepsa je od vas 1000 puta..

reLo kao ugledan clan gamers.ba nije smio da ovo napise.. po meni..
Ostavite vi relu na miru, čojk' ima svoje mišljenje 

Lav car:
kakv ti je ko kame hame ha u ruci XD

hahahaahahah 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.