Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

cs ping!

88 pregleda · 10 odgovora · otvorena 29.09.2010. u 19:21

kako da smanjim ping, evo nedavno sam opet krenuo igrat malo cs, ping normala, al kad pucam ode preko 100, ne mogu covjeka harno ubiti, znam da je bilo dosta tema o tome, al hitno mi treba, i da, kako se zove onaj program, znao sam kako se zove prije, da mogu ubaciti vlastitu sliku kad pritisnem T, znate na sta mislim, samo bez spama pls. :)
1. rate 25000, cl_cmdrate 101, cl_pdaterate 101 , fps_max 101

Za fps ti je to
HL Creator se zove.

A za ping kucaj normalne rateove , ako ne pomaze pogasi sve nepotrebne procese,probaj skinut GAMEBOSTER.
anystrike je napisao/la:
HL tag convertor,

a za ping, uzmes bolji internet i nemas problema
da mi je znati sta sam Bogu skrivio, pa kad je kod mene dostupan samo bihnetov adsl :$
nothing3 je napisao/la:
da mi je znati sta sam Bogu skrivio, pa kad je kod mene dostupan samo bihnetov adsl :$
pa kod mene hs uzas nemogu da metka opucam kada hocu da igram bas mi je zao nemas srece
anystrike je napisao/la:
HL tag convertor,

a za ping, uzmes bolji internet i nemas problema
POTPIS

ratovi i ostalo sve ti je djaba ako imas los net,znaci uzmi bolji net i to je to
titaN_ je napisao/la:
pa kod mene hs uzas nemogu da metka opucam kada hocu da igram ;) bas mi je zao nemas srece :D
ako ti je onaj prvi paket..normalno da nemozes opucati:D
asteroID je napisao/la:
ako ti je onaj prvi paket..normalno da nemozes opucati
sto toprije neki dan sve je normalno radilo netreba mi nest najbolji sada
odakle si??
ako si iz sarajeva fino uzmes neki logosoft pa pucaj do mile volje...
Za igranje cs-a bihnetov adsl je dovoljan, samo ako nije onaj uber low paket (1gb ili kako vec). Pogledaj mozda imas neki virus, ugasi antivirus, pogasi u tasku ne potrebne procese =), a mozda igras na nekom z serveru.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.