Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

CS 1.6 CLan

127 pregleda · 11 odgovora · otvorena 29.09.2010. u 15:23

Ovako,trazim cs 1.6 clan.

Molio bih vas da me dodate na steam DD2398 ili na MSN [email uklonjen] za informacije ili za probni!

Trazim klan koji nije "botovski" i da su igraci iskusni (i to vrlo)

Da su svi igraci mid+ ili high- skilla.
Da znaju sto je timski rad.
I to je to

Moja ingame konfiguracija:

Rezolucija:800x600
Crosshair:Light Blue (LARGE)
Mouse sens.:3.5
Nick: CaptaiN sPRAY

Trenutno imam neki bezveze Labtec mis posto sam razbio Razer DeathAdder slucajno.Jos malo bi trebao dobit SpeedLink Kudos Gaming 5000 DPI.

Hvala !
nandoo111 je napisao/la:
bitno je da si ti 98 godiste i da ti je skill high cao pr0
hahahaha svaka cast :D hahahah ;) :D :* :* :*:*
cuj mid+ ili high skilla onda ocito ne znas ni sta je low+ skill .. high skill ti je fnatic, sk-gaming,na'vi itd i ti ako trazis takav klan onda sam zaprepasten stvarno, mogu mislit kako igras ? jos ako si 98 godiste, ti si neki pro vjerovatno
nighty1zhe je napisao/la:
cuj mid+ ili high skilla :D onda ocito ne znas ni sta je low+ skill .. :r high skill ti je fnatic, sk-gaming,na'vi itd i ti ako trazis takav klan onda sam zaprepasten stvarno, mogu mislit kako igras ? jos ako si 98 godiste, ti si neki pro vjerovatno :)
hhahaha nemoj te ga visee hahah :D :* :* :*:* :* :*:*:*
Što ba zezate lika,vidite da je tek došao na ovaj site i vi odma ufatili momka da furate.Pola od vas nije ni pročitalo pravila kad ste se prijavljivali ovdje.Pravilo br 1 "ako nemaš šta reći ne provaljuj se".
hwalla....ćao

Momak gl sa klanom.
dem0 je napisao/la:
Što ba zezate lika,vidite da je tek došao na ovaj site i vi odma ufatili momka da furate.Pola od vas nije ni pročitalo pravila kad ste se prijavljivali ovdje.Pravilo br 1 "ako nemaš šta reći ne provaljuj se".
hwalla....ćao

Momak gl sa klanom.
Nisi ništa pametno rekao i prekršio si to pravilo.

I ja sam.
Medeni je napisao/la:
Nisi ništa pametno rekao i prekršio si to pravilo.

I ja sam.
nek ti lik posalje poruku koju sam ja njemu send pa ces viditi i nemoj pametovati pls.
dem0 je napisao/la:
hwalla....ćao

Momak gl sa klanom.
Slazem se :D
E fkt niste fer prema momku... pocece plakat ... :)
Nije kanter za tebe bolan..za tebe je SuperMario
:P9-)
Kao prvo! Nisam rekao da sam 98 godiste,kao drugo nisam bas jako puno svjestan toga sto su high skilleri :D rekao sam da sam mid+ Ako me vi hocete zezati samo navalite,meni nesmeta.Shvatit cu da ima jos vise lowlifera nego sto sam mislio !

Post dobio aplauz od nera_f

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.