Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

web hosting

84 pregleda · 12 odgovora · otvorena 29.09.2010. u 14:39

treba mi neki web hosting da nije preskup
otprilike mjesecno do 15 km maximalno

da ima neogranicen Disk Usage Space
i bandwidth NEOGRANICEN !!!

znal ko kakav dobar da ne pada ???
Hoces mozda i da ti daju gratis 6 mjeseci koristenja??

I naravno da ti urade web site kakav ti hoces...
be_pro je napisao/la:
Hoces mozda i da ti daju gratis 6 mjeseci koristenja??

I naravno da ti urade web site kakav ti hoces...
ja sam pitao ako ima

vidio sam takav hosting sa svim tim sto sam napisao ali je u USA pa pitam ima li takav i ovdje

tamo kosta 4 $
_____
zasto moras biti tako drzak
MarioMaxy je napisao/la:
ja sam pitao ako ima

vidio sam takav hosting sa svim tim sto sam napisao ali je u USA pa pitam ima li takav i ovdje

tamo kosta 4 $
_____
zasto moras biti tako drzak
Neograničen disk space ne postoji nigdje, pogotovo na shared paketima kakav ti hoćeš.

Nemjeren bandwidth (promet) postoji i dođe uz svaki shared hosting paket na ION-u. Pogledaj neke od paketa na ION.ba , sve osim wareza i copyrighted sadržaja je dozvoljeno. 10 Eura godišnje najmanji paket.
Jason je napisao/la:
Neograničen disk space ne postoji nigdje, pogotovo na shared paketima kakav ti hoćeš.

Nemjeren bandwidth (promet) postoji i dođe uz svaki shared hosting paket na ION-u. Pogledaj neke od paketa na ION.ba , sve osim wareza i copyrighted sadržaja je dozvoljeno. 10 Eura godišnje najmanji paket.
hvala ... kupit cu ovaj 10 km mjesecno..on makar ima 10 GB space-a :D

posjeti stranicu ako oces pa vidi za sto mi treba toliki space

http://smiley.com.ba
MarioMaxy je napisao/la:

Dovoljno ti je 10gb, čak i previše za takav site jer ga tek praviš. Ako već hoćeš da praviš neki social network site, bolje ti je uzmi Dolphin , open source je i nema sigurnosnih propusta kao taj SocialEngine ( jer je uklonjena protekcija kod SocialEnginea, tj. nullovan je, i ko zna kakvi su callbacks ubačeni. )
MarioMaxy je napisao/la:

Uskoro ce na foxteam hostingu biti 11 GB za 10 KM mjesecno ;)
Jason je napisao/la:
Dovoljno ti je 10gb, čak i previše za takav site jer ga tek praviš. Ako već hoćeš da praviš neki social network site, bolje ti je uzmi Dolphin , open source je i nema sigurnosnih propusta kao taj SocialEngine ( jer je uklonjena protekcija kod SocialEnginea, tj. nullovan je, i ko zna kakvi su callbacks ubačeni. )
ahha..pa nema vezze onda cu napraviti oba .. i se i dolphin...

aa jesi siguran da je dovoljno 10 gb jer sam dozvolio video upload i muziku...postoji li neki hosting data compresor ili nesto tako ?
MarioMaxy je napisao/la:
ahha..pa nema vezze onda cu napraviti oba .. i se i dolphin...

aa jesi siguran da je dovoljno 10 gb jer sam dozvolio video upload i muziku...postoji li neki hosting data compresor ili nesto tako ?
Nažalost upload MP3 fajlova ti niko neće dozvoliti, jer su copyrighted sadržaj.

Self made video klipovi, tj. Ako osoba koja uploaduje, producira video može uploadovati. Ali uploadovanje tuđih video klipova nije dozvoljeno.
Jason je napisao/la:
Nažalost upload MP3 fajlova ti niko neće dozvoliti, jer su copyrighted sadržaj.

Self made video klipovi, tj. Ako osoba koja uploaduje, producira video može uploadovati. Ali uploadovanje tuđih video klipova nije dozvoljeno.
aaa pa ne kontam..kako nece dozvolit..mrzim je***i copyright...
MarioMaxy je napisao/la:
aaa pa ne kontam..kako nece dozvolit..mrzim je***i copyright...
bihmaster.com

15 KM neograniceno

a server config je

8 GB ram

1 TB hdd

200 mbps konekcija

ako si zainteresovan javi na pm
EKI HOST !!! najbolji ti je !!:D
Evo ti LINK domaćeg hostinga. Taj najveći paket ima neograničeno prostora i protoka i mozes 10 stranica na njemu držati. (To oko prostora je relativno. Naravno ne mozes staviti milion TB i imaju neka ogranicenja oko hostanja.)
Kada se dinari pretvore dobiješ cifru od oko 15KM mjesečno. Ako zakupiš odmah za godinu dana dobijes popusta oko 30%, ja mislim.

Ozbiljna je firma i 100% si siguran. Mani se ovih ostalih divljih domaćih "kompanija". Imate svi primjer BosniaHostinga, nemojte onda dizati teme kad vas opet sje*u te divlje firme.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.