Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 45 bodova

Decrypt

157 pregleda · 11 odgovora · otvorena 28.09.2010. u 17:01

Zamolio bih nekog ko zna da mi dekriptuje ovo:

3ab178f5e5d15e2a82df0aab665ec154

Hvala unaprijed...
Dajem ovih skromnih malo bodica za nagradu

Hitno je fkt....
To što ti hoćeš da dekriptuješ je MD5 hash. Pokušaj na onim online "md5 cracker" sajtovima. Ako to ne uspije, eh. Onda bi se to moralo preko rainbow tabela (google it). Ali sve zavisi kakav je password bio, ako je neka izmišljena riječ, i ne postoji u riječniku. Teško ćeš dekriptovati... + Ako je salted MD5, onda je***o nema šanse.
Probaj sa ovime : http://www.youtube.com/watch?v=xCDgmgJXg0Q
Jason je napisao/la:
To što ti hoćeš da dekriptuješ je MD5 hash. Pokušaj na onim online "md5 cracker" sajtovima. Ako to ne uspije, eh. Onda bi se to moralo preko rainbow tabela (google it). Ali sve zavisi kakav je password bio, ako je neka izmišljena riječ, i ne postoji u riječniku. Teško ćeš dekriptovati... + Ako je salted MD5, onda je***o nema šanse.
Ovaj password ima donju crtu ili zvijezdicu ( specijalne znake) da je npr

huso122312 ili mujo0sadca onda bih se moglo enkriptovat ali ovo je baš teško možda i nemoguće.
zašto bolan oćeš nekom hakovat?btw. taj fazon isfuran prije 2 god. više ti to ne radi,tj.uvjek izbaci pogrešan MD5 kod! :D
nemoj se bzwz nadati,treba vječnost da se dekriptuje!
Ovo je nemoguce decryptovat jer ima neki specijalni znak u passwordu , jbg
salih_dela je napisao/la:
zašto bolan oćeš nekom hakovat?btw. taj fazon isfuran prije 2 god. više ti to ne radi,tj.uvjek izbaci pogrešan MD5 kod!
nemoj se bzwz nadati,treba vječnost da se dekriptuje!
Nemoj biti glup, šta ne radi bolan ?

To ti se kriptuje po algoritmima bla bla bla, može se desiti da exploit ne radi odnosno da je zakrpljen CMS ili nešto drugo al' da više crackovanje MD5 ne radi, to je najveća glupost oca mi
http://www.tools4noobs.com/
united je napisao/la:
Nemoj biti glup, šta ne radi bolan ?

To ti se kriptuje po algoritmima bla bla bla, može se desiti da exploit ne radi odnosno da je zakrpljen CMS ili nešto drugo al' da više crackovanje MD5 ne radi, to je najveća glupost oca mi :D
daj ti mi pomozi jbte hehehe
Evo ti te sifre:

l�� %�i�

Ako znas sta je ovo pod � onda si čak noris
dixbn11 je napisao/la:
Evo ti te sifre:

l�� %�i�

Ako znas sta je ovo pod � onda si čak noris
e sad ovo dekriptuj :) pa tako nekih 235423423 puta :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.