Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Problem] Counter - Strike

181 pregled · 6 odgovora · otvorena 27.09.2010. u 20:17

Ovako ;
Prije kad sam igrao na default cfg, tj. ja sam sebi pravio mogao sam u konzolama rejtove stavljat kako sam ja htio, i nakon izlaska iz igre te šifre koje sam kucao u konzolu ostanu iste takve.
Prije mjesec-dva sam skinuo gui od fnatica i počeo igrat na dsn-ovom cfgu.
Nišan i tako te stvari može mjenjat kako ja hoću, al npr rateovi se automatski vraćaju na one koje je dsn namjestio nakon izlazka iz igre ( kucanja quit ili jednostavno quit game )

Ima li ikakav način da mi šifre koje kucam u konzolu ostanu iste takve kakve sam ukucao i nakon izlazka iz CSa i ponovnog ulaženja ?

Ko ne zna nek' šuti i ne spama, još mi treba i taj belaj da sjebem nešto pa da moram renistall.
Unaprijed zahvalan.
Otvori dsn-ov cfg, nadji komande koje trebas promenit i promeni u cfg?
Izbrisi userconfig.cfg ako ga ima a ako nema vidi da nije namjesteno u properties-u tog configa : read-only. A koliko znam jedino te to sprijecava da mijenjas postavke.
nemoj u konsolu kucat, nego otvori cfg i tu promeni, to jest ukucaj tu i sacuvaj,,

valjda
U cstrike folderu provjeri sve .cfg fajlove u notepadu i izmjeni komande (sifre) u vrijednosti koje tebi odgovaraju i save-aj.
Odeš u cstrike i otvoriš fajl config.cfg i promjeniš rateove.
Onda odeš u autexec.cfg ili tako nešto i vidiš da ti tu rateovi podešeni i promjeniš ih.

Ili jednostavno napraviš novi .cfg fajl i upišeš rateove i pri ulazku na server kucas exec imefajla.cfg ili u config.cfg dodaš exec imefajla.cfg
aj sta lupate udji u CS namjesti sve kako treba, i kucaj u conslu writecfg "i naziv neki" i onda ce ti se pojaviti u cstrike folderu taj fajl u notpedu.. i onda ga preimenuj u config ili userconfig?

samar ako nisam upravu?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.