Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

[?] Gamers.ba mixevi

193 pregleda · 14 odgovora · otvorena 23.09.2010. u 16:15

Vidim u posljendnje vrijeme niko ne dize mixeve , ne znam u cemu je problem vise . Mijenjao sam 3 puta administraciju i sve je isto , da li je problem u meni ili sta vec , fakat mi nije jasno . Admini potpuno nezainteresovani za dizanje mixeva , slabo se ko dodaje na mixeve , ... Ne znam u cemu je problem . Server sredjen , sve iskriptano , ne laga , imate sve preduslove za dobru igru i zabavu

Temu sam digao da cujem vasa misljenja , sta uraditi po ovom pitanju , sve prijedloge slobodno iznesite , ama bas sve sto mislite da bi doprinijelo napredku Gamers.ba mixeva .

Hvala

Počela škola, svakom je preće da slobodno vrijeme poslije skole iskoristi na gamers portalu, fejsu itd., puno manje se CS igra (to pokazuje i stanje igraca na serverima)... Kao posljedica svega toga je smanjen broj mixeva.
pa vidite ovo i ovi sto dignu jednom u mjesecu nepridrzaju se pravila tako da admini ko ku**c sad zadnji sto su digli 2-3 nisu ostavili steam id na serveru niko nestavlja niti a niti b u igri tako da ...sto bi ja igro npr ? ostavim steam id sve i udem na serv ono kick radi cega radi toga sto su se skupili a njih pola nije ostavilo steam id niti imaju 50+ postova
soNFTW je napisao/la:
pa vidite ovo i ovi sto dignu jednom u mjesecu nepridrzaju se pravila tako da admini ko ku**c sad zadnji sto su digli 2-3 nisu ostavili steam id na serveru niko nestavlja niti a niti b u igri tako da ...sto bi ja igro npr ? ostavim steam id sve i udem na serv ono kick radi cega radi toga sto su se skupili a njih pola nije ostavilo steam id niti imaju 50+ postova
Ukinuto je ono pravilo za 50+ postova .
Ako smatra vecina da je problem u adminima , nije problem ni njih promjeniti .
bas sam pratio u zadnje vrijeme se skroz slabo dizu mixevi

moguce da je do skole

ako je do skole treba se administracija dog oko skole ako su 1 smijena da dizu preko dana a ko je druga nek dize navece ili ujtro

ja nemam steam pa trenotno neigram cim nabavim bicu stalno po mixevima :D
edinowskii je napisao/la:
Ukinuto je ono pravilo za 50+ postova .
Ako smatra vecina da je problem u adminima , nije problem ni njih promjeniti .;)
pogledaj brate zadnji mix koji je dignut i ostavljene steam idove i to nebitno 50+ postova
nenad_neso je napisao/la:
bas sam pratio u zadnje vrijeme se skroz slabo dizu mixevi

moguce da je do skole

ako je do skole treba se administracija dog oko skole ako su 1 smijena da dizu preko dana a ko je druga nek dize navece ili ujtro

ja nemam steam pa trenotno neigram cim nabavim bicu stalno po mixevima
Po tebi 'oni' bi trebali da zapuste skolu i da se posvete gamers.ba mixevima? sta ce dobiti od toga? hmm, nista, samo ce da se nerviraju od idiota koji igraju. Takodjer, ako su druga smjena vracaju se u 7 tj nastava tada zavrsava dok dodju kuci dok jedu, odmore se 10 je sati nema se vremena ni za sta, pa onda moraju uciti, ujutro ponoviti, doruckovati itd. Jedino ako je prva smjena pa da se vrati oko 3 kuci pa da moze dignut 1mix, mada nista ni od toga shvatite da se ljudi skoluju.
Zasto admini ne dizu mixove?
Evo upravo sada sam digao mix i morao cekat pola sata da se 9 ljudi adda,i to neko se adda pa izadje,ne da mu se cekat i to.
Prije za sat i po odigras 2 mixa sad ne mozes 1 odigrat...znaci nije uopste problem u adminima nego u odazivu igraca.
Prijedlog:
da cw server bude 47/48 ili only 48 sa kgb patchom posto ima raje koje nemaju steamove... al naravno svaki mix koji je odrzan da se snima preko hltv-a i record demo... admin kad trazi demo onaj kome trazi mora ga upload ako ne onda ide ban....
onda da stavite konkurs da podjelite oko 10 admina za pocetak cim vidite da nije aktivan odma skidajte...
da admini nemoraju biti poznati na portalu to jest id da im nemora biti ispod 50k.....
Hvala! :D
Ma trazi novu administraciju, svi ti sto su obecali +2 mixa na dan nece vise nikako ni dizati radnim danima.
Tako da =)
reLo je napisao/la:
Počela škola, svakom je preće da slobodno vrijeme poslije skole iskoristi na gamers portalu, fejsu itd., puno manje se CS igra (to pokazuje i stanje igraca na serverima)... Kao posljedica svega toga je smanjen broj mixeva.
Jest jedan od razloga je skola.. Al' pazi. Dok je bio jos raspust rijetko kad su se dizali mixevi.. Bar ih ja nisam vidio
Znaci problem je od prije ^__^.
nikolAAAa je napisao/la:
Ma trazi novu administraciju, svi ti sto su obecali +2 mixa na dan nece vise nikako ni dizati radnim danima.
Tako da =)
Evo digla su se danas 2 mixa a bolje da nisu.
Igraci ne da nisu ozbiljni nego i bezobrazni,licno meni je smor cekati po pola sata da se 9 ljudi adda i onda u po frke da mi izadje neki poti jer ga ne ide ili sta vec.
Jos jednom da kazem nije do administracije nego do VAS ! ! !
Fragnatic je napisao/la:
Igraci ne da nisu ozbiljni nego i bezobrazni,licno meni je smor cekati po pola sata da se 9 ljudi adda i onda u po frke da mi izadje neki poti jer ga ne ide ili sta vec.
Da je admin bio dobar, ne bi izasli

sala
Fragnatic je napisao/la:
Fino tog pottija prijaviš vLexu, pa neće moć više isprobavat svoj skill na g.ba mixevima.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.