Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Igra - pitanje

142 pregleda · 7 odgovora · otvorena 23.09.2010. u 10:26

Dobar dan forumasi 

Moze li mi neko reci kako se zove ova igra i za koju je konzolu posto predpostavljam da nije za PC.

Slika je lose kvalitete al valjda se moze vidjeti.

I jos jedno pitanje,koliko su sigurni ovi emulatori jer imam jos nekih igrica koje bih zelio igrati a nema ih za pc.

Hvala,cao 
neznam kako se zove igra.... ali za emulatore.... za xbox postoji emulator ali to nista nije sigurno radil... za ps2 vec odavno postoji emulator i punooooooo raje ga koristi zove se pcsx2 e... kod ovog emulatora fazon ti je samo da nadjes prave plugine da ti igra nebi stopala.... a moras imat i malo jaci komp inacve...... barem dualca... i neku grafu malo bolju eto....
MUMME je napisao/la:
neznam kako se zove igra.... ali za emulatore.... za xbox postoji emulator ali to nista nije sigurno radil... za ps2 vec odavno postoji emulator i punooooooo raje ga koristi zove se pcsx2 e... kod ovog emulatora fazon ti je samo da nadjes prave plugine da ti igra nebi stopala.... a moras imat i malo jaci komp inacve...... barem dualca... i neku grafu malo bolju eto....
e sve si mu rekao samo ono glavno nisi "kako se igra zove?" 

Post dobio šamar od reLo

pa 1. recenica mi je neznam kako se zove igra :D ugl... reko je covjek da ima nekih igara koje nisu za PC a volio bi ih igrat... pa eto bolje ista nego nista
mislim da je B-boy

nisam siguran davno sam to igrao na PS2,
ali ja mislim da je to ta igra,

vise ne mislim, sad sam siguran

BBoy
Ovo ti je BBoy igra 100% za psp !
Ti breakas i to,dobra igra
omg pa svi vidimo da je igra Bboy -.-

@relo

hvala za samar 
mislim da ti je ovo za Playstation 2 igro sam je jednom bboy mensecini

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.