Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

cs brightness prob.!

50 pregleda · 8 odgovora · otvorena 22.09.2010. u 17:47

pozz raja,igrajuci ove staze gdje ima dijelova mracniji..npr na dd2 u tunelu ona 2 steka gdje skroz mrak ja tu licno nista ne vidim a vidio sam dosta igraca bez cita sigurno tu vide lika i pucaju odma,i na ostalim mapama gdje ja ne vidim a drugi da :S

googlao sam malo i nasao program ReForce ili RivaTuner i na njemu mogu pojacati boje i svjetlinu koliko zelim...e sad kad pojacam i napokon vidim normalno na mracnijim mjestima al imam problem npr na dd2 da zuta boja sto cini 70% mape izgleda previse svijetla i gotovo nikako da ne vidim radar a bez njega nmg igrati..na monitoru je sve max napravljeno.
jeli ima neki drugi program ili ness slicno da bolje mogu vidjeti dok igram..?
countdr strike-options-video.ondje namjesti cotrast i bridness
GollaTuS je napisao/la:
countdr strike-options-video.ondje namjesti cotrast i bridness
lol brate nisam toliki nub :/

tu je sve na max.
bosancherosvdk je napisao/la:
ae na spamaj:@
Moras postavit Gammu i brigness..ako je sve max nece bit slika uredu
GollaTuS je napisao/la:
Moras postavit Gammu i brigness..ako je sve max nece bit slika uredu
Ne mlati !

Powerstrip ili nesto slicno koristili prijatelji, mada mislim da je do monitora, jos pogotovo ako je lcd. Meni se u klubu desavalo to da slabije se vide dijelovi mape na lcd monitorima, dok kuci nikad nisam imao problema (crt monitor)
100KAA je napisao/la:
Powerstrip ili nesto slicno koristili prijatelji, mada mislim da je do monitora, jos pogotovo ako je lcd. Meni se u klubu desavalo to da slabije se vide dijelovi mape na lcd monitorima, dok kuci nikad nisam imao problema (crt monitor)
Mislim i ja da je do monitora a i na laptopu sam imao taj problem =)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.