Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

2 pitanja u vezi CS-a

65 pregleda · 7 odgovora · otvorena 19.09.2010. u 17:55

Prvo pitanje : Kako da napravim da mi igraci u cs imaju crvene glave ?

Drugo pitanje : Presao sam na rezoluciju 1024 puta 846 tako nesto , na onoj najmanjoj rezoluciji sam igrao na large , koji je dobar nisan za ovu rezoluciju ?
ovo ti je druga tema danas!
prvo ti je zapravo wallhack i niko ti ovdje nece to objasniti,samo mozes dobiti crtu preko nicka!
drugo,koristi onaj koji si koristio i ranije,nije ti rezolucija previse bitna za nisan ako znas igrati!
prvo pitanje : neznam

Drugo pitanje : i za to rezoluciju je large najjaci :)
2.ja bi ti preporucio small,ako pucas polako
a ako rafalas large ! vidi koji ti bolje odgovara :)
GL^^
je napisao/la:
Nije to nikakav WallHack -.-
To su ti modeli drugaciji mozes otici na fpsbanana.com naci te modele...
Eldar001 je napisao/la:
Nije to nikakav WallHack -.-
To su ti modeli drugaciji mozes otici na fpsbanana.com naci te modele...
alo ,nisu to obicni modeli!!!Jel' za tebe model kad nekom kroz zid svijeli crvena glava?
salih_dela je napisao/la:
alo ,nisu to obicni modeli!!!Jel' za tebe model kad nekom kroz zid svijeli crvena glava?
Onda ti mene nisi dobro shvatio , ja ocu da se klava igracu razlikuje od ostalih djelova tjela , da je lakse pogodim , a ne da je vidim kroz zid
je napisao/la:
pa naaravno da imam jer kod mne je frend isto to koristio!Pomocu programa za pravljenje modela,ili izmjenjivanje nebitno,uradio je da je svaki lik terrora flouroscentno crveen a ovi naravno flourscentno plavi,sto znaci da su mu svijelili i kroz zid!...za to ga niko nije mogao kazniti jer je imao to kao model a ne kao cit,iako se to sada smatra citom :S
jeste i vi djeca !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.