Pozdrav svima.
Želio bi da predstavim novu hosting kompaniju(baš i nije nova jer posluje vec; 4 mjeseca al et
) uglavnom rijec je o http://www.omegahost.org
Sajt je radžen u joomla sistemu jer je joomla toliko dobra i jednostavna da nema potrebe da se iko pati sa kodiranjem.Da vam pokušam objasniti po cemu se razlikujemo od drugih:
Naime sam sam imao hosting kod dosta balkanskih/bosanskih i evropskih kompanija i rijetko kad sam bio zadovoljan jer je podrška nestrucna jer su im serveri cesto overloaded jer su im moderatori nekulturni itd...
Tako da sam prvenstveno iz tog cilja odlucio pokrenuti vlastitu web hosting kompaniju koja je cilj da ponudi kvalitetno sve ovo gdje ostale kompanije zaostaju (pouzdanost,podrška,kvalitet)[/I]
U ponudi imam[o:
-Web hosting
-Vps hosting
Ukratko da vam kažem po cemu se razlikujemo:
- 99% uptime
- Bez povecavanja cijena dokle god ste sa nama
- 24/7 Podrška putem (msna,smsa,emaila,ticket sistea,live supporta kao i putem telefona na zahtjev)
- U izradi je i zajednica korisnika gdje ce svi korisnici medjusobno moc;i razmjenjivati svoja iskustva kao i tražiti pomoc
Napomena:
Samo bi molio sve zainteresovano da se postave prema nama fer i korektno jer ce i to isto od nas dobit.
Ukoliko ste zainteresovani za neki vid suradnje javite nam se (osim sponzoriranja to ne radimo još uvijek)
Ukoliko imate pitanja javite nam se na:
Email:[email uklonjen] ili [email uklonjen]
Msn:[email uklonjen] ili [email uklonjen]
ili preko live supporta na stranici
Text napisao Prijatelj od vlasnika
Želio bi da predstavim novu hosting kompaniju(baš i nije nova jer posluje vec; 4 mjeseca al et
) uglavnom rijec je o http://www.omegahost.orgSajt je radžen u joomla sistemu jer je joomla toliko dobra i jednostavna da nema potrebe da se iko pati sa kodiranjem.Da vam pokušam objasniti po cemu se razlikujemo od drugih:
Naime sam sam imao hosting kod dosta balkanskih/bosanskih i evropskih kompanija i rijetko kad sam bio zadovoljan jer je podrška nestrucna jer su im serveri cesto overloaded jer su im moderatori nekulturni itd...
Tako da sam prvenstveno iz tog cilja odlucio pokrenuti vlastitu web hosting kompaniju koja je cilj da ponudi kvalitetno sve ovo gdje ostale kompanije zaostaju (pouzdanost,podrška,kvalitet)[/I]
U ponudi imam[o:
-Web hosting
-Vps hosting
Ukratko da vam kažem po cemu se razlikujemo:
- 99% uptime
- Bez povecavanja cijena dokle god ste sa nama
- 24/7 Podrška putem (msna,smsa,emaila,ticket sistea,live supporta kao i putem telefona na zahtjev)
- U izradi je i zajednica korisnika gdje ce svi korisnici medjusobno moc;i razmjenjivati svoja iskustva kao i tražiti pomoc
Napomena:
Samo bi molio sve zainteresovano da se postave prema nama fer i korektno jer ce i to isto od nas dobit.
Ukoliko ste zainteresovani za neki vid suradnje javite nam se (osim sponzoriranja to ne radimo još uvijek)
Ukoliko imate pitanja javite nam se na:
Email:[email uklonjen] ili [email uklonjen]
Msn:[email uklonjen] ili [email uklonjen]
ili preko live supporta na stranici
Text napisao Prijatelj od vlasnika

HAHAHAHAHHA