Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 20 bodova

city of heroes pomoc hotno!!!

69 pregleda · 3 odgovora · otvorena 16.09.2010. u 16:03

Vidim da ne ide bez nagrade a meni je ovo hitno dao bi i vise ali nemam pa molim admine da nagrade.

Pozz svima imam veliki problem pa da neduzim.
sikunuo sam igru city of heroes i skinuo sam update ito neki velak i regao sam se na njihovoj stranici. i kad udjem u igricu i trebam da se logujem zanci da upisem ime pass
ono nece i pise ovo

game client was unable to connect to the login server. This may be due to a local network issue such as a firewall block, or may be because the login server is down for maintenance. Please check your network settings and try again, or check http://www.cityofheroes.com/servers/index.html for current server status.

sto se tice firewall iskljucio sam ga.
CoH se placa oko 15$ mjesecno .

I nema pirat servera tako da moras platiti da bi igrao .

Poz & GL
kABIR je napisao/la:
CoH se placa oko 15$ mjesecno .

I nema pirat servera tako da moras platiti da bi igrao .

Poz & GL
da ali gledao sam i placa se samo onaj novi a za stari nista nije pisalo o parama niti igde pise da platim.

uglavnom dali ima neka slicna igrica a da se neplaca

i ako neko zna resenje jer ja nigde nemogu naci to za uplatit ali za obican coh a ne onaj novi deo
RAZOR_6 je napisao/la:
da ali gledao sam i placa se samo onaj novi a za stari nista nije pisalo o parama niti igde pise da platim.

uglavnom dali ima neka slicna igrica a da se neplaca

i ako neko zna resenje jer ja nigde nemogu naci to za uplatit ali za obican coh a ne onaj novi deo
Izvini ali ako nisi sposoban na njihovoj stranici naci kako se placa i sve ostalo sto ti za nju treba mislim da ne bi ni trebao igrati CoH i neku drugu igricu slicnu CoHu .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.